reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

co do slyszenia to tez tak slyszalam...fajnie...
a ja ciagle sie martwie o to serduch ze nie widzialam :( ale tak jak mowilam to ponoc normalne...

reklama
Dobra dziewczynki trzymajcie kciuki uciekam do gina, jak wróce to zaraz się odezwe co i jak. :D :D Oj żeby się nie okazało że nie jestem w ciąży to byłaby dopiero przykra niespodzianka. zreszta co ja pisze przecież objawy mam więc czym ja się martwie. Pa pa pa dziewczynki ;D :laugh:

A ja od wczoraj jem sucharki i ryż z marchewką :(
A to tylko dlatego, ze się strułam nektarynką ( chyba była mocno pryskana) - ale dzisiaj w porządku - tylko wolę jeszcze dietę potrzymać.
A tak bym zjadła coś pysznego - mniam , mniam ( mój mąż z córcią jedli ten pyszny żurek :mad: - a ja się tylk na nich patrzyłam)

A mnie cholewa brzuch z w prawym boku boli i szlak mnie trafia bo nie moge iść do lekarza :mad:, ok już przestaje narzekać to na pewno nic złego. W następny wtorek mam kompleksowe badania u mojego ginekologa, jakoś wytrzymam ;D Trzeba być twardym nie miętkim :p

oj bedzie wszystko dobrze!! masz ta u was nospe?jak tak to se kup!!:) nie przejmuj sie niczym!!
czekamy na wiesic od gina!!
a mnie znow jest nie dobrze...caly dzien mi dzis jest zle...:(:( niewiem juz co mam z tym zrobic...nawet jedzenie nie pomoze...

Moja koleżanka jest w 11tc i wymiotuje codziennie, rano i wieczorem, była u lekarza wszystko ok z dzidzią, powiedział, że musi przetrzymać. U niej brzucha jeszzce wcale nie widać. Umnie też prawie wcale, tylko tak troszeczkę. Chyba, że coś zjem to mi brzucho wypada :p.

reklama
Hej! a jak wam nocki mijają? ja dzisiaj przeszłam samą siebie - poszłam spać o 23:00 a wstałam o 4:00 i nie mogłam zasnąć :( - a póżniej cały dzień w pracy ziewałam. Normalnie to bym kawę wypiła i problem byłby z głowy - a w naszym przypadku pozostaje tylko ziewać ;D

Do góry