reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

Dziewczynki, jeśli któraś jeszcze nie widziała, to polecam:

[video=youtube;HL264sQJGn8]http://www.youtube.com/watch?v=HL264sQJGn8[/video]

no i to:

[video=youtube;XQcVllWpwGs]http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs[/video]

reklama

kocham chylinska i szczerze mowiac bardziej pozytywnie nastawia mnie to do zblizajacych sie trudow macierzynstwa niz opisywanie wszystkiego jak pieknej bajki o bezkolkowych nocah i małobolesnym porodzie.. dzieki takiemu podejsciu nie mam wyobrazenia ze tylko mi cos nie wychodzi i mam dosc. a czy przez taka szczerosc mozna sie dorobic plakietki ze slowami zla matka, to chyba nie wazne - bo kazda z nas jest oprocz matki kobieta i czlowiekiem - i kazdemu czasami lepiej jak sobie pobiadoli.

ja nie mam w planach odgrywania roli matki polki, ... i pewnie K. sie naslucha ze hoho... ;-)

no i sie rozpisalam na temat :-)

Jak to przeczytałam to wróciły mi wspomnienia z mojego poprzedniego połogu. Ja też wtedy miałam dosyć, rozumiem ją bo czułam się podobnie:-D. Na szcęście to mija i potem macieżyństwo przynosi wiele radości ale początki niestety są trudne:sorry2:.
no dzis w DDTVN akurat byla Chylinska i mowila callkiem inne rzeczy o macierzynstwie :)

Ej dziewczyny opanujcie sie :wściekła/y: Najpierw straszycie porodem, a teraz jeszcze pologiem? :szok: Ja wole czytac cukierkowe opisy grzecznych noworodkow ;-);-);-) Zycie i tak zweryfikuje, ale przynajmniej nie zwatpie teraz, przed porodem, w sensownosc tego co sie dzialo miedzy mna i mezem w lipcu ;-);-);-):-D

reklama
Do góry