hehe, to ja bylam swiadkiem jeszcze lepszego numeru, moja znajoma na waskim parkingu chciala wykrecic i walnela tylem w ogromne drzwi szklane wejsciowe (przyznam ze te drzwi takie troche lipne byly) i sie cale posypaly w drobny mak normalnie, na naszych oczach, a ona nie poczula nic i dalej pojechala i wiecie jakim samochodem? - vw polo
reklama
taki mały rozczulacz Wiewiórka zaadoptowana przez kotkę - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
szooook
my Polaczki jesteśmy jednak inteligentni i wyuczeni cos mi sie zdaje, że u nas tacy menele spod sklepu z browarem odpowiedzieli by lepiej na te pytania
my Polaczki jesteśmy jednak inteligentni i wyuczeni cos mi sie zdaje, że u nas tacy menele spod sklepu z browarem odpowiedzieli by lepiej na te pytania
Katik
...jestem mamą...
Pewna fryzjerka z Wielkiej Brytanii urodziła córeczkę zaledwie trzy godziny po tym, gdy jej lekarz oznajmił jej, że jest w ciąży – informuje w internetowym wydaniu Daily Telegraph.
21-letnia Belinda Waite w ciągu ostatnich dziewięciu miesięcy kilkakrotnie była w szpitalu, gdyż skarżyła się na różnego rodzaju dolegliwości. Z relacji 21-latki wynika, że lekarze zdiagnozowali u niej zespół jelita drażliwego (Irritable Bowel Syndrome – IBS) oraz dnę moczanową.
Jak się jednak okazało kobieta była w ciąży; po dziewięciu miesiącach 21-latka urodziła zdrową dziewczynkę.
Pochodząca z Bampton w hrabstwie Devon Belinda Waite, dla znajomych Billy, powiedziała, że kiedyś czytała o takich przypadkach w kolorowych magazynach, ale nigdy nie przypuszczała, że coś takiego może się przydarzyć naprawdę, a już w ogóle jej samej.
W dniu w którym doszło do porodu, mieszkająca ze swym partnerem 28-letnim Waynem Boylesem, została sama w domu. Wayne wyszedł do pracy.
Ważąca 8 funtów i 14 uncji przyszła więc na świat w domu, a poród przyjęła matka Waynea Sylvia.
Belinda Waite opowiada, że gdy pierwszy raz pojawiła się w szpitalu ze swymi dolegliwościami, lekarz zdiagnozował zespół jelita drażliwego. Kolejny raz na wizytę do szpitala w Tiverton poszła w Święta Bożego Narodzenia. Lekarz jeszcze raz ją zbadał. Oglądając obrzęki na rękach i nogach stwierdził, że to skutki alergii i podagry.
6 lutego, kiedy Waite przyszła do szpitala skarżąc się na bóle przeszywające całe ciało. O godzinie 22 lekarz stwierdził, że od trzech miesięcy jest w ciąży. Faktycznie był to jednak dziewiąty miesiąc, a kobieta urodziła o 02.30 nad ranem; cztery i pół godziny po wizycie u lekarza.
- To był szok, spodziewałam się, że Wayne nie będzie mógł w to uwierzyć – opowiada Waite.
- Nie mieliśmy czasu nawet pomyśleć o tym, że zostaniemy rodzicami. Nikt nie może nam uwierzyć, kiedy opowiadamy im o tym jak na świat przyszła nasza córka.
Szpital w Tiverton, należący do NHS w Devon, nie odniósł się do tej historii.
Nie wiem kto w tej historii zrobil z siebie wiekszego barana - laska - bo 9 miesiecy nie wiedziala ze jest w ciazy , czy lekarze i szpital sie nia opiekujacy
21-letnia Belinda Waite w ciągu ostatnich dziewięciu miesięcy kilkakrotnie była w szpitalu, gdyż skarżyła się na różnego rodzaju dolegliwości. Z relacji 21-latki wynika, że lekarze zdiagnozowali u niej zespół jelita drażliwego (Irritable Bowel Syndrome – IBS) oraz dnę moczanową.
Jak się jednak okazało kobieta była w ciąży; po dziewięciu miesiącach 21-latka urodziła zdrową dziewczynkę.
Pochodząca z Bampton w hrabstwie Devon Belinda Waite, dla znajomych Billy, powiedziała, że kiedyś czytała o takich przypadkach w kolorowych magazynach, ale nigdy nie przypuszczała, że coś takiego może się przydarzyć naprawdę, a już w ogóle jej samej.
W dniu w którym doszło do porodu, mieszkająca ze swym partnerem 28-letnim Waynem Boylesem, została sama w domu. Wayne wyszedł do pracy.
Ważąca 8 funtów i 14 uncji przyszła więc na świat w domu, a poród przyjęła matka Waynea Sylvia.
Belinda Waite opowiada, że gdy pierwszy raz pojawiła się w szpitalu ze swymi dolegliwościami, lekarz zdiagnozował zespół jelita drażliwego. Kolejny raz na wizytę do szpitala w Tiverton poszła w Święta Bożego Narodzenia. Lekarz jeszcze raz ją zbadał. Oglądając obrzęki na rękach i nogach stwierdził, że to skutki alergii i podagry.
6 lutego, kiedy Waite przyszła do szpitala skarżąc się na bóle przeszywające całe ciało. O godzinie 22 lekarz stwierdził, że od trzech miesięcy jest w ciąży. Faktycznie był to jednak dziewiąty miesiąc, a kobieta urodziła o 02.30 nad ranem; cztery i pół godziny po wizycie u lekarza.
- To był szok, spodziewałam się, że Wayne nie będzie mógł w to uwierzyć – opowiada Waite.
- Nie mieliśmy czasu nawet pomyśleć o tym, że zostaniemy rodzicami. Nikt nie może nam uwierzyć, kiedy opowiadamy im o tym jak na świat przyszła nasza córka.
Szpital w Tiverton, należący do NHS w Devon, nie odniósł się do tej historii.
Nie wiem kto w tej historii zrobil z siebie wiekszego barana - laska - bo 9 miesiecy nie wiedziala ze jest w ciazy , czy lekarze i szpital sie nia opiekujacy
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Katik jakoś nie chce mi się nigdy wierzyć w takie historie wyssane z palca. Rozumiem, że jeśli ktoś ma nieregularne miesiączki to może się zorientować po paru miesiącach, że jest w ciąży. Ale, żeby nie zorientować się przez 9 miesięcy, że jest się w ciąży? Bajki
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Maonka niekoniecznie... to zjawisko tzw. ciązy utajonej był ostatnio na ten temat program na którymś z kanałów BBC
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Moja matka ostatnio mi powiedziala, ze bedac w pierwszej ciazy do 6. miesiaca miala regularne krwawienia, a pozniej nieregularna juz do samego konca. Moj brat urodzil sie 3 tygodnie przed terminem. Nie pytalam sie kiedy sie zorientowala, ze jest w ciazy, ale przypuszczam ze przy pierwszych ruchach dziecka. Z kolei pewna znajoma mojej matki leczona byla na costam w macicy - podejrzenia nowotworu czy cos w tym stylu. Miala wtedy jakies 40 lat. Ze cale zycie byla pulchna, przyrost wagi nie robil na niej wrazenia. Jakze sie zdziwila, gdy zaczela rodzic... Rozne przypadki chodza po ludziach. Mysle sobie, ze gdyby mi sie okres nie zatrzymal, to mniej wiecej do polowy ciazy tez nie wiedzialabym ze to juz - bo i nigdy nie czulam sie zle, ani razu nie zwymiotowalam. Troche mi brzucho urosl (pokazny zaczal sie robic w okolicach 20 tygodnia), wiec pewnie doszlabym do wniosku, ze to otylosc mnie dopadla...
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
O taki dowcip ostatnio uslyszalam:
Facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z niepelnoletnia dziewczyna.
Na co ksiadz:
- Synu, jestem pewien, ze to nie twoja wina. Smarkula z pewnoscia nosila sie nieskromnie i to ona ciebie sprowokowala. Odmow 3 zdrowaski i bedzie ci odpuszczone.
Kolejny raz ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z 80cio letnia staruszka.
- Alez synu, to pewnie dla starowinki przysluga. Jeslis dobrze sie spisal, bedzie miala niezwykle wspomnienia, bo to raczej na pewno ostatni raz przed smiercia. Odmow 3 zdrowaski i idz w pokoju.
Kolejnego dnia ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze bo zgrzeszylem. Uprawialem seks z ksiedzem z innej parafii.
Na co ksiezulo:
- Ty draniu, ty lotrze, ty... Tu jest twoja parafia i ja jestem twoim ksiedzem...
Facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z niepelnoletnia dziewczyna.
Na co ksiadz:
- Synu, jestem pewien, ze to nie twoja wina. Smarkula z pewnoscia nosila sie nieskromnie i to ona ciebie sprowokowala. Odmow 3 zdrowaski i bedzie ci odpuszczone.
Kolejny raz ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z 80cio letnia staruszka.
- Alez synu, to pewnie dla starowinki przysluga. Jeslis dobrze sie spisal, bedzie miala niezwykle wspomnienia, bo to raczej na pewno ostatni raz przed smiercia. Odmow 3 zdrowaski i idz w pokoju.
Kolejnego dnia ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze bo zgrzeszylem. Uprawialem seks z ksiedzem z innej parafii.
Na co ksiezulo:
- Ty draniu, ty lotrze, ty... Tu jest twoja parafia i ja jestem twoim ksiedzem...