reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

Ej dziewczyny opanujcie sie :wściekła/y: Najpierw straszycie porodem, a teraz jeszcze pologiem? :szok: Ja wole czytac cukierkowe opisy grzecznych noworodkow ;-);-);-) Zycie i tak zweryfikuje, ale przynajmniej nie zwatpie teraz, przed porodem, w sensownosc tego co sie dzialo miedzy mna i mezem w lipcu ;-);-);-):-D

ola...ale chyba lepiej byc mile zaskoczonym, jak Twoje dziecko okaże się tylko grzecznym, jedzącym, śpiąccym maluszkiem bez kolek i innych atrakcji, niż nastawic się,że będzie rózowo, a potem "zonk" i depresja...:)

reklama
ola...ale chyba lepiej byc mile zaskoczonym, jak Twoje dziecko okaże się tylko grzecznym, jedzącym, śpiąccym maluszkiem bez kolek i innych atrakcji, niż nastawic się,że będzie rózowo, a potem "zonk" i depresja...:)

Niby racja, ale czasem fajnie jest sie połudzic ;-)

Z uśmiechem na ustach przeczytałam Chylinską. Język ma może specyficzny, ale bardzo prawdziwe jest to, co pisze. Nie chodzi o straszenie. Mnie ominęły kolki, zmasakrowane brodawki, a jednak się odnajduję. Z perspektywy czasu nieco wspomnienia się zacierają :-) Mania była cicha i spokojna, jednak były dni i godziny, że na zmianę się darła i jadła, a mi łzy po twarzy płynęły z bezradności. A opis relacji z chłopakiem - wypisz wymaluj ja i mój M :D

hej !!
Moj syn jak się urodził był dosyć spokojny a i tak miałam taką 2 tygodniową depresje!Płakałam i mówiłam że sobie nie poradzę, że za duży obowiązek i nie poradzę sobie z nim przecież to mały człowiek .Ale jak już się wszystkiego nauczyła to wszystko się ułożyło ,a dużo mi w tym pomógł mój kochany mąż .To był okropne przeżycie i obawiam się go znowu ,ale cóż nie ode mnie zależy tylko od psychiki .

dziewczynki mam pytanie czy wam już leci siara? mi od około półtora miesiąca leci żółta wydzielina ale tylko z prawej piersi i prawy cycek jest o wiele większy niż lewy. hmm u was też leci tylko z jednego cycka??

dziewczynki mam pytanie czy wam już leci siara? mi od około półtora miesiąca leci żółta wydzielina ale tylko z prawej piersi i prawy cycek jest o wiele większy niż lewy. hmm u was też leci tylko z jednego cycka??

Mi siara leci od dawna....a ostatnio to tylko z lewej piersi i to w ilościach hurtowych...

reklama
Do góry