reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

O taki dowcip ostatnio uslyszalam:

Facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z niepelnoletnia dziewczyna.
Na co ksiadz:
- Synu, jestem pewien, ze to nie twoja wina. Smarkula z pewnoscia nosila sie nieskromnie i to ona ciebie sprowokowala. Odmow 3 zdrowaski i bedzie ci odpuszczone.
Kolejny raz ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z 80cio letnia staruszka.
- Alez synu, to pewnie dla starowinki przysluga. Jeslis dobrze sie spisal, bedzie miala niezwykle wspomnienia, bo to raczej na pewno ostatni raz przed smiercia. Odmow 3 zdrowaski i idz w pokoju.
Kolejnego dnia ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze bo zgrzeszylem. Uprawialem seks z ksiedzem z innej parafii.
Na co ksiezulo:
- Ty draniu, ty lotrze, ty... Tu jest twoja parafia i ja jestem twoim ksiedzem...
:tak::tak::tak:

he he niezle

reklama
O taki dowcip ostatnio uslyszalam:

Facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z niepelnoletnia dziewczyna.
Na co ksiadz:
- Synu, jestem pewien, ze to nie twoja wina. Smarkula z pewnoscia nosila sie nieskromnie i to ona ciebie sprowokowala. Odmow 3 zdrowaski i bedzie ci odpuszczone.
Kolejny raz ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze, bo zgrzeszylem. Mialem seks z 80cio letnia staruszka.
- Alez synu, to pewnie dla starowinki przysluga. Jeslis dobrze sie spisal, bedzie miala niezwykle wspomnienia, bo to raczej na pewno ostatni raz przed smiercia. Odmow 3 zdrowaski i idz w pokoju.
Kolejnego dnia ten sam facet przychodzi do spowiedzi i mowi:
- Wybacz mi ojcze bo zgrzeszylem. Uprawialem seks z ksiedzem z innej parafii.
Na co ksiezulo:
- Ty draniu, ty lotrze, ty... Tu jest twoja parafia i ja jestem twoim ksiedzem...
:tak::tak::tak:

Łooo matko, akurat przy śniadanku to czytałam, lapek w ciapki od muesli :-D:-D:-D

cZESC DZIEWCZYNKI, MAM PYTANIE BO ZAPOMNIALAM DZIS WZIAC ZASWIADCZENIE OD GINKA DO BECIKOWEGO CZY SA JAKIES WYMOGI CO DO DNIA DANIA ZASWIADCZENIE CZY MOGE SPOKOJNIE IDCZEKAC PO PORODZIE?

cZESC DZIEWCZYNKI, MAM PYTANIE BO ZAPOMNIALAM DZIS WZIAC ZASWIADCZENIE OD GINKA DO BECIKOWEGO CZY SA JAKIES WYMOGI CO DO DNIA DANIA ZASWIADCZENIE CZY MOGE SPOKOJNIE IDCZEKAC PO PORODZIE?

coś mi się obiło o uszy,że mamy na to pół roku od porodu, ale głowy nie daje. Jednak napewno możesz po porodzie, zreszta chyba nawet przed nie wypłacą

to się spokojnie załatwia po porodzie
mój mąż pójdzie po ten papierek do mojego gina po porodzie i od razu dostanie zwolnienie lekarskie na 2 tyg na opieke nade mna i Tymkiem :)

to się spokojnie załatwia po porodzie
mój mąż pójdzie po ten papierek do mojego gina po porodzie i od razu dostanie zwolnienie lekarskie na 2 tyg na opieke nade mna i Tymkiem :)

U mnie takie zwolnienia szpital daje...
a co do zaświadczenia to też mi się o uszy obiło że można po... tylko że te przepisy się tak zmieniają, że człowiek się gubi

Dagsila a ty za nogą słonicy stoisz bo cię nie widzę :-p

kurcze, to nie fair że czworonogi po urodzeniu wstają i idą, a nasze małe dwunożne ssaki potrzebują ok. roku żeby nauczyć się człapać.....

Dagsila, a Ty zamierzasz 22 m-ce w ciąży śmigać ? hihihi....

reklama
Do góry