P
Paulka90
Gość
a kremy coś pomagają? jesli zacznie sie je stosowac na samym początku ciązy? używała je może ktoraś z Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kremy coś pomagają? jesli zacznie sie je stosowac na samym początku ciązy? używała je może ktoraś z Was?
Ja dziś zrobiłam trzecie podejście do lodów.. pochłonęłam kawałek vienetty algidy waniliowej z kawałkami czekolady (pyszna!!).. i znów mnie cycki potwornie bolą;-(
Ale.. zauważyłam też, że mniej latam siusiać mimo, że piję cały czas tyle samo:-)
Ile waży twój synek ? Mój 12 kg cały dzień jestem sama no i nosić go musze nie mam wyjścia choć staram się mało . On dopiero zaczyna chodzić więc niestety bez noszenia się nie da . Staram się go tak podnosić żeby nie obciążać brzucha , już czuje jakie mi się mieśnie w rękach wyrobią
No dobra ,ale wkońcu dzieciaczki az tak szybko nie uciekają
Mi kiedyś lekarka tłumaczyła to tak , jak przed ciążą się coś robiło i jest to naturalne dla naszego organizmu to się z tego nie rezygnuje tylko zwalnia tempo Nie mówie to oczywiście o jakiś sportach ekstremalnych . więc myslę że jak się podbiegnie do dziecka to nic złego się nie stanie tym bardziej że jestes do tego przyzwyczajona .
Moja lekarka dociekliwa babka i myslę że jak zrobi na usg za miesiąc to bedzie kombinowała az zobaczy kto tam siedzi , poprzednio się dowiedziałam w 12tyg czyli bardzo szybko
Różnie z tym rozpoznawaniem bywa..
Moja koleżanka z biura, mama 1,5rocznej Martynki zaszła drugi raz w ciążę, miała 4 razy USG robione i lekarz twierdził, że będzie Wojtuś. Z uwagi na to, że się nie pomylił przy Martynce to koleżanka mu zaufała i nakupowała chłopięcych ciuszków itp.
Kilka dni temu dostałam sms-a, że urodziła Julkę!! Z wrażenia czytałam tą wiadomość 3 razy
Ja wczoraj nareszcie zobaczyłam bijące serduszko , to 5 tydzień - tak powiedział lekarz , widocznie póżniej miałam owulacje niż wynika z miesiączki. mam też krwiaka i stąd brązowe plaminie , ale powiedział że sam się wchłonie.dostałam duphaston. Teraz Twoja kolej waniliowa , pozdrawiam.czarna,musimy czekać...i dzielnie się trzymać...na pewno łobuz się pokaże.ja idę na usg za 7 dni...odliczam skrupulatnie...pozdrawiam...