Przedstawiam Ci tabelę przewidywania płci dziecka
Niestety , sprawdza się tylko u kobiet które nie mają problemów ginekologicznych . Ma ponad 92% skuteczności! Aby uwierzyć ,najlepiej ją sprawdź na wszystkich koleżankach które już urodziły.
Sama zobaczysz
Jak korzystać z tabeli?
W pionie szukamy nasz wiek, z tym że, liczą się skończone a nie rocznikowe lata, czyli np. mamy maj , a 24 urodziny są we wrześniu ,to w tabeli szukamy 23. A w poziomie przewidywany miesiąc poczęcia.
to jest chyba to samo tylko tabela jest... wydaje mi sie ze to troszke zgadywanka... szanse 50 na 50.... gdzies czytalam o tescie dna ktory mozna wykonac juz w 6tc z krwii i oni okresla plec.. cwana firma... niby jak sie nie sprawdzi to kase ci oddawaja... trzeba sie zglosic oni przysylaja paiery do wypelnienia i jakis paseczek gdzie musisz naniesc na niego troszke krwii z palca... pozniej odeslac i dolaczyc ok 150$...
koszt wysylki papierow pewnie jest minimalny dla nich a szanse na zgadniecie spore... jesli nie zgodzi sie to chyba musisz odeslac certyfikat narodzin i kase oddaja... straca grosze... natomiast jak sie sprawdzi to zyskuja 150$... niezly biznes na zyskanie kasy z naiwnych ludzi... jakos nie chce mi sie wierzyc ze robia jakiekolwiek badania dna... pewnie bawia sie w chybil trafil i smieja sie jak wysylaja to do nas a my pozniej glupi sie cieszymy a pozniej rozczarowanie bo ktos sie nastawil na inna plec...
nie powiem bo bardzo mnie to zaciekawilo i sama myslalam nad tym badaniem dna... ale jak to ja musialam sprawdzilc fora z ameryki... i co sie okazalo... bardzo duzo wypowiedzi i ok polowa z dziewczyn pisala ze sie nie sprawdzilo... niby mowia ze chyba na 1 milion moze byc 30 tysiecy testow omylnych... no ale cos za duzo na jednym forum negatywnych opiniii... jedna laska tez zrobila test i sie zalamala, popadla w depresje bo chciala syna a sie okazalo ze bedzie 4 corka... masakra... ale ona musi jeszcze czekac bo nie poznala plci przez usg wiec ciekawe czy sie sprawdzi... i wiecie takie markeringowe chwyty w stylu ,,nie sprzedajemy do chin ze wzgledu na aborcje, spowodowane niechciana plcia zenska''... DOBRY BAJER POLOWA SUKCESU...