reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

wpisuje sie miesiac w ktorym byłopoczecie a nie kiedy byla miesiaczka, wiec skoro miesiaczka byla 21.07 to podejrzewam,ze owulacja była juz w sierpniu :-)

reklama
No to będzie Syn! Suuuuuuuuuuuuper:-)

Ciekawe, czy się sprawdzi?;-)

A Wam jak wychodzi? Sprawdźcie teraz i będziemy później weryfikować:tak:

kurde ale numer z tym !!!:-p:-p mi wyszlo ze dziewczynka:-):-)ale super!!! ciekawe czy sie sprawdzi, moja kuzynka wlasnie urodzila i sprawdzalam wstecz i pokazalo ze dziewczynka i rzeczywiscie ona urodzila dziewcznke!!

ja tez bede o schudnieciu myslala po ciazy, jak juz dzidzia bedzie to sie bedzie dzialo i schudne, teraz nie mam sily, jem i nie umie sie opanowac taki mam apetyt:szok:szok, ale waga stoi, przytylam jakies 3 kilo zaraz na poczatku i stoi to narazie, zobaczymy co bedzie pozniej, nie wiem ile przytyje, ale wiem ze po porodzie wszystko zrzuce:wściekła/y:

Przedstawiam Ci tabelę przewidywania płci dziecka :) Niestety , sprawdza się tylko u kobiet które nie mają problemów ginekologicznych . Ma ponad 92% skuteczności! Aby uwierzyć ,najlepiej ją sprawdź na wszystkich koleżankach które już urodziły. :) Sama zobaczysz :)
Jak korzystać z tabeli?
W pionie szukamy nasz wiek, z tym że, liczą się skończone a nie rocznikowe lata, czyli np. mamy maj , a 24 urodziny są we wrześniu ,to w tabeli szukamy 23. A w poziomie przewidywany miesiąc poczęcia.

image_gallery

to jest chyba to samo tylko tabela jest... wydaje mi sie ze to troszke zgadywanka... szanse 50 na 50.... gdzies czytalam o tescie dna ktory mozna wykonac juz w 6tc z krwii i oni okresla plec.. cwana firma... niby jak sie nie sprawdzi to kase ci oddawaja... trzeba sie zglosic oni przysylaja paiery do wypelnienia i jakis paseczek gdzie musisz naniesc na niego troszke krwii z palca... pozniej odeslac i dolaczyc ok 150$... :shocked2::shocked2: koszt wysylki papierow pewnie jest minimalny dla nich a szanse na zgadniecie spore... jesli nie zgodzi sie to chyba musisz odeslac certyfikat narodzin i kase oddaja... straca grosze... natomiast jak sie sprawdzi to zyskuja 150$... niezly biznes na zyskanie kasy z naiwnych ludzi... jakos nie chce mi sie wierzyc ze robia jakiekolwiek badania dna... pewnie bawia sie w chybil trafil i smieja sie jak wysylaja to do nas a my pozniej glupi sie cieszymy a pozniej rozczarowanie bo ktos sie nastawil na inna plec...
nie powiem bo bardzo mnie to zaciekawilo i sama myslalam nad tym badaniem dna... ale jak to ja musialam sprawdzilc fora z ameryki... i co sie okazalo... bardzo duzo wypowiedzi i ok polowa z dziewczyn pisala ze sie nie sprawdzilo... niby mowia ze chyba na 1 milion moze byc 30 tysiecy testow omylnych... no ale cos za duzo na jednym forum negatywnych opiniii... jedna laska tez zrobila test i sie zalamala, popadla w depresje bo chciala syna a sie okazalo ze bedzie 4 corka... masakra... ale ona musi jeszcze czekac bo nie poznala plci przez usg wiec ciekawe czy sie sprawdzi... i wiecie takie markeringowe chwyty w stylu ,,nie sprzedajemy do chin ze wzgledu na aborcje, spowodowane niechciana plcia zenska''... DOBRY BAJER POLOWA SUKCESU...

Ja od 15stego tygodnia bede chiala zapisac sie na basen, na cwiczenia dla kobiet w ciazy.
Pozatym spaceruje.... rano z pieskiem, i do pracy piechotka... lacznie jakies 45 minut :-D:-D

Dziś wieczorem poszłam z koleżanką na lody, zamówiłam 3 olbrzymie gałki - wcale nie w ramach zachcianek, zawsze lubiłam lody, szczególnie te włoskie sprzedawane w Niemczech:-D
I wiecie co.. Strasznie mnie cycki rozbolały po tych lodach. Dosłownie jak nigdy wcześniej. W dodatku już po raz drugi po lodach!! Na szczęście wróciłam do domu, zagrzałam się i przeszło..
Jeśli tak ma być po każdej kolejnej porcji lodów to ja rezygnuję i już w ogóle nic słodkiego jeść nie będę, bo na inne słodkości zupełnie nie mam ochoty..

reklama
Do góry