reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

reklama
cześć , mam to samo co Ty. pęcherzyk 15mm bez widocznego zarodka , ost.mies. 21.07 a ewentualny termin 27.04.2010. dzisiejsze usg nic ciekawego nie pokazało , następne za tydzień. To czekanie mnie dobija. Pozdrawiam i powodzenia.

Ja mam takie same terminy: tzn ostatnia@ 21.07, TP 28 kwietnia.
Ale byłam w pon. na USG i już wyraźnie widać serduszko, a zarodek ma 5 mm.
Mam nadzieję, że to po prostu u Ciebie opóźnienie owulacji i dzidziuś się ujawni!

My chodzimy z Izunią raz w tygodniu na basen, więc ja sobie przy okazji troszkę popływam.
A do tego spacery i spacery!
Na inne ćwiczenia będzie czas po porodzie.
Nie ma co szaleć!

cera mi sie wlasnie bardzo poprawila wiec sie ciesze chociaz z tego

To pewnie na chłopaka.

No chyba, że M. zatrudnię do masażu:D - On taki porządnicki, na 100% będzie pamiętał i masował:-)
Rozstępów nigdy nawet przy zmianie wagi nie miałam, więc liczę na to, że w ciąży również się nie pojawią;-)
M. pociesza i mówi: "Kochanie teraz Dzidziuś jest najważniejszy, a Ty i tak 3 miesiące po porodzie znowu będziesz laska." Trzymam Go za słowo!! :-)

No skarb po prostu.
Czasami mam wrażenie, że bajki opowiadacie :tak:

u mnie brzuch juz wystaje, przytylam od poczatku staran o dzidzie 4 kg :-( ale od poczatku ciazy 2, juz duzo osob zauwazylo ze przytylam, zawsze bylam okragla, ale teraz to masakra, biust mega, brzuch wystaje, nie wygladam na 3 miesiac ale na otyla kobiete raczej :zawstydzona/y: szkoda gadac, ide w sobote juz na jakies zakupy bo nie wiem co na siebie wlozyc powoli :eek:

Ja też miałam ten problem. Pamiętam 6 miesiąc i wyglądałam jak grubas a nie jak ciężarna.
Mam nadzieję, że tym razem pójdzie bardziej w brzuch a mniej w d....;-)

jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 21.07 to mam wpisywać lipiec czy sierpień?
wiem, że lat się nie wpisuje rocznikowo, tylko te ukończone, wiec mimo ze 27 skoncze w X.2009r. to powinnam wpisac 26.
jak wpisuje lipiec to dziewuszka
sierpien - chłopiec:-)

Skarb, Skarb!! Grzeszyłabym narzekając!!
Moim zdaniem sporo wynosi się z domu..
U mojego M. akurat ojciec mamę dosłownie na rękach nosi, więc ma super wzór do naśladowania:-)

Skarb, Skarb!! Grzeszyłabym narzekając!!
Moim zdaniem sporo wynosi się z domu..
U mojego M. akurat ojciec mamę dosłownie na rękach nosi, więc ma super wzór do naśladowania:-)

A widzisz!
Teściu swoją żonę traktuje okropnie.
Nigdy nic nie pomagał przy dzieciech (mają 5), tylko kazał jej dziękować, że jej te dzieci zrobił. W domu też palcem nieruszy i tylko pretensje.
Aż szkoda gadać, bo jak pomyślę to się denerwuję :wściekła/y:

reklama
czarna,musimy czekać...i dzielnie się trzymać...na pewno łobuz się pokaże.ja idę na usg za 7 dni...odliczam skrupulatnie...pozdrawiam...

Do góry