Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
ciekawe ilu nam sie to sprawdzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć , mam to samo co Ty. pęcherzyk 15mm bez widocznego zarodka , ost.mies. 21.07 a ewentualny termin 27.04.2010. dzisiejsze usg nic ciekawego nie pokazało , następne za tydzień. To czekanie mnie dobija. Pozdrawiam i powodzenia.
cera mi sie wlasnie bardzo poprawila wiec sie ciesze chociaz z tego
No chyba, że M. zatrudnię do masażu - On taki porządnicki, na 100% będzie pamiętał i masował:-)
Rozstępów nigdy nawet przy zmianie wagi nie miałam, więc liczę na to, że w ciąży również się nie pojawią;-)
M. pociesza i mówi: "Kochanie teraz Dzidziuś jest najważniejszy, a Ty i tak 3 miesiące po porodzie znowu będziesz laska." Trzymam Go za słowo!! :-)
u mnie brzuch juz wystaje, przytylam od poczatku staran o dzidzie 4 kg :-( ale od poczatku ciazy 2, juz duzo osob zauwazylo ze przytylam, zawsze bylam okragla, ale teraz to masakra, biust mega, brzuch wystaje, nie wygladam na 3 miesiac ale na otyla kobiete raczej szkoda gadac, ide w sobote juz na jakies zakupy bo nie wiem co na siebie wlozyc powoli
Skarb, Skarb!! Grzeszyłabym narzekając!!
Moim zdaniem sporo wynosi się z domu..
U mojego M. akurat ojciec mamę dosłownie na rękach nosi, więc ma super wzór do naśladowania:-)