reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

ja już ok 7-8 na plusie, z tego lwia część przez ostatni miesiąc.:szok:U mnie na wadze 55, ale u gina 57, a i jeszcze jedno tłuszczyk wszędzie tylko nie na brzuchu:baffled: Ech chyba z żalu coś przekąszę :sorry:

reklama
Kurcze przez pomyłkę napisałam o swoich kilogramach w ciąży w temacie''nasze obawy w ciąży" sorki jakaś roztargniona dziś jestem

czy ktos posiada tabele z tym jaki powinien byc prawidlowy przyrost wagi w poszczegolnych miesiacach? ja bardzo malo przybralam, bo zaledwie 2 kg i troche sie martwie...

A mi ostatnio ubył ponad kilogram, więc mam niecałe 1,5 kg na plusie. Na razie się nie martwię bo miałam nadwagę więc mam zapasy niepotrzebnych kilogramów. Mam tylko nadzieję, że wyniki krwi będą ok.

czytałam w jakiejś gazecie dla mam, że najlepiej jak pulchniejsze mamy przytyją mało, że to te chudsze mogą sobie pozwolić na więcej, ale w kg to już nie pamiętam ile. Mi się od początku ciąży przytyło 4 kg, ważę 64kg

ech w końcu chciałabym przestać być gruba a "normalna" w rozmiarze. W necie można znaleźć kalkulatory przeliczające ile powinnyśmy optymalnie przytyć w czasie ciąży. Mi wyliczyło 9-11 kg. Oj dobrze by było gdyby tylko tyle mi przybyło...

czytałam w jakiejś gazecie dla mam, że najlepiej jak pulchniejsze mamy przytyją mało, że to te chudsze mogą sobie pozwolić na więcej, ale w kg to już nie pamiętam ile. Mi się od początku ciąży przytyło 4 kg, ważę 64kg
Tak to prawda ale najczęsciej bywa odwrotnie he he

reklama
Do góry