aguula
Fanka BB :)
Ratunku! Tyje, tyje, tyje... Przez ostatnie 2 miesiace przytylam prawie 4 kg Bosszzeee, jak tak dalej pojdzie znowu przytyje ze 30 kg
Juz teraz czuje sie jak wieloryb.
Juz teraz czuje sie jak wieloryb.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha, nie przebiłaś mnieRatunku! Tyje, tyje, tyje... Przez ostatnie 2 miesiace przytylam prawie 4 kg
Noooo, ja tez w sumie moge zrzucic na Dukana. Bo zaszlam w ciaze w trakcie odchudzania wiec teraz moze byc efekt jojo.
Moze i tak po trosze jest, ale to ze glodna jestem non stop, to juz inna para kaloszy :-)
to i ja dołączam... byłam na dukanie, ale III fazy nie dotrwałam. nie z powodu ciąży. ale wyników, zmieniłam dietę na 1500 kcal ale jak dowiedziałam się o ciąży przestałam dietować. jestem glódna i tyje, efekt jojo pewnie, będe martwić się po ciążyjakbym o sobie czytała :-)