reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

reklama
a ja się wczoraj pocieszyłam :-) zważyłam się na domowej, warszawskiej wadze, która oszukuje, bo trochę odejmuje, ale ważyłąm się na niej na samym początku, później przestałam. I się pozytywnie zaskoczyłam. Okazuje się, że jak wziąść tą moją najniższą wagę, która byłą efektem odchudzania, to przytyłam 17 kg, a jak korygowaną (czyli to, że jak się dowiedziałam o ciąży i zaczęłam normalnie jeść, to przytyłam w 2 tyg 4 kg), to 13 kg. No i jestem wniebowzięta, bo myślałąm, że mi zaraz 20 stuknie :-)

ja sie dzis wazylam :baffled: 13 kg na plusie. Matko, waze 71 kg :-D:-D:-Dtego jeszcze nie bylo :-D moj rekord to 65 kg - kiedy to wyjechalam z narzeczonym do Anglii i w 2 miesiace przytylam 8 kg :-D

u mnie 11 kg na plus tak więc myślę że w 15-16 kg do porodu się zmieszczę chyba że zacznie się dużo wcześniej. Nie stresujcie się dziewczyny podczas karmienia naprawdę dużo kalorii się spala więc szybko wrócicie do wagi z przed ciąży. A jak nie to będziemy się motywować wzajemnie do odchudzania:)

Maron ja 70 już ważę, od początku przytyłam 8 kg, i te 62 sprzed ciąży to mój rekord, bo ja zawsze "sucha" byłam, ale od jakiś 4 lat przytyło mi się bardzo i nie mogłam schudnąć... i to chyba przez tą tarczycę :/

no ja mam 10kg na plusie w 33tg i powiem wam że troche śmieszne uczucie bo przez ostatnie 10lat próbowałam zrobić wszystko żeby dobić do 50kg i się nie udawało a teraz zaraz przekrocze 60kg!!!:szok: haha mam nadzieje że mi choć kilka kg zostanie ;-)

reklama
Do góry