reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

reklama
U mnie 20 kg zleciało w sześć tygodni po porodzie ale te 5 długo się trzymało a nawet doszło jeszcze 5 po zakończeniu karmienia:no: dopiero kiedy poszłam do pracy w 3 m schudłam 12 kg:szok:
MYSZKA a ja mam w domu Flipa i Flapa synuś chudziutki i malutki 35 kg i 155 cm a córcia 115 cm i 28 kg:szok: dogania brata mimo że między nimi jest 9 lat różnicy

Ostatnia edycja:
to laski bedziemy mialy co robic ;-), na marginesie wrzuce, ze wlasnie wrocilam z McDonalda :-D a co tam ;-)

musze podpytac czy pozniej mozna chrom lykac, na dzialanie trzeba poczekac, ale warto:-) plus minus 2kg wachan niezauwazalne nawet (z rozmiaru 46 zeszlam do 38, czasem 40 jak wiecej miejsca na cyc bylo potrzeba;-)) w sumie w 2 lata w polaczeniu z kremami, basenem od czasu do czasu i latem rowerek z dzieckiem nie bylo nawet widac, ze wczesniej bylam taka duza i z nadmiarem skory tez nie bylo problemow. I tak bylo do czerwca kiedy to nagle zaczelam cos za duzo przybierac nie zmieniajac nawykow zywieniowych... jak sie okazalo... jestem w ciazy :)) No i super, bo zawsze chcialam miec dwoje dzieci. A teraz juz doczekac sie nie moge jak wszystkie tutaj ^^
Spoko dziewczynki damy rade :-)

Ehhh dziewczyny, tak się nastawiacie na to chudnięcie w trakcie karmienia cycem.. ja też się nastawiałam i ni cholery nie schudłam podczas karmienia przy pierwszym synu - no może trochę. Tak na prawdę dopiero gdy przestałam to wróciłam do wagi sprzed ciąży, nie odchudzając się zbytnio.

kilka dni nie czytalam tego watku, nadrabialam z .... rince polo w reku :-D i sama az poszlam na wage, wyniku nie podam bo przy takich chudzinkach (50-60 kg phi co to za waga!!:-p)ale napisze ile na +:-)
15 kg, juz sie balam ze wiecej i zostane wasza rekordzistka :-D

Dagrab a prince polo wcześniej odłożyłaś? Bo jak nie to możesz trochę odjąć od tych 15 ;-)
A tak poważnie, to ja jak już staję na wagę to rano, na czczo i po siusiu, wtedy waga prawdziwsza jest.

widzę że każda tyje w innym tempie, ja mam na plusie 8 kg, z 52,5 mam już 60,5, ale ostatnio mam straszny aptetyt, ciągle bym jadła, na początku ciąży wręcz przeciwnie - miałam jadłowstręt

Ja w tym momencie 9 kg na plusie pewnie skończy się na 16-18 tak jak poprzednio w ostatnich tygoniach wyskoczyło najwięcej:zawstydzona/y:

reklama
u mnie 7 na plusie, do tej pory jakoś akceptowałam bez niczego takie przybieranie na wadze, ale jak teraz dopiero się tempo zacznie to aż się boję, tym bardziej, że teraz cały czas głodna jestem :(

Do góry