lady87
Edyta
To ja wg wagi i lekarza startowałam z 52kg a teraz 62kg (a wg mojej 54-55 a teraz 65kg)... czyli tak czy siak 10kg.... oj z tego co wy piszecie to ja znacznie więcej jak wy waże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pisałam ze nie powiem ile przytyłam, ale bija wszystkie na głowe, nawet myszęTo ja wg wagi i lekarza startowałam z 52kg a teraz 62kg (a wg mojej 54-55 a teraz 65kg)... czyli tak czy siak 10kg.... oj z tego co wy piszecie to ja znacznie więcej jak wy waże
A wiecie,ja nie byłam dumna z tego że w pierwszej ciąży przytyłam tylko 9 kg,tylko z tego że w drugiej przytyłam 25 i że udało mi się to wszystko zrzucić to jest dopiero wyczyn.Także laski bedziemy sobie kibicować po porodzie jak kg bedą leciały w dół.
MYSZKA a wiesz że taki suwaczek bardzo mobilizuje do zrzucenia wagi,miałam kiedys taki i z dumą go zmieniałam he he