reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

No w koncu udlao mi sie samemu to zrobic. Meza nie moglam sie doprosic.Mamy nowy kombajn i nie wiedzialam jak on diala ale juz zeskanowalam nasza kruszynke wiec juz wam pokazuje ale tylko jedno wzdjecie mam:-( !6,8 cm juz ma i bardzo dlugie nogi po mamusi:-D :-D
Zobacz załącznik 17054
Jak pigula przykladale ten sprzecior mi mocniej do brzucha to ona w to pukal lapkami, chyba mu sie to nie podobalo:laugh2: :laugh2: :laugh2: Ta jedna raczka wlasnie pokazuje jak szykuje sie do ataku na brzucho:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
ja juz po!!dziecko zdrowiutkie, wszystko ok, ma 16,9cm, no i bedzie DZIEWCZYNKA!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

miloku, dlaczego twoje zdjecie takie wyrazne, a moje nie?:-(gorszy sprzet maja?;-)
martencja - czekamy na wiesci od ciebie!!:-)

Tigger - ale fajnie ze juz wiesz, cieszycie się że dziewczynka? -napewno bardzo:-) No to masz start na szaleństwa i zakupy pod kątem płci. GRATULACJE!

Gratuluje córeczki:-) ja może jutro się dowiem, kto mnie tak ciągle kopie:-D

Ja też jutro mam nadzieję się dowiedzieć :-D

miloku, dlaczego twoje zdjecie takie wyrazne, a moje nie?:-(gorszy sprzet maja?;-)

Myśle, że to niestety kwestia sprzętu.. Ja jutro idę na usg ze skierowania, darmowe, tam mają beznadziejny sprzęt.. Ciekawe, czy wszystko się uda dostrzec doktorowi :eek:

Tigger z calego serca gratuluje zdrowej coreczki,Strasznie tobie zazdroszcze:tak: :tak: A co do sprzetu nawet nie wiem moze ja takim super komputerowcem jestem hihiihi:-) :-) :-)

Martencja gdzie jestes!!!
Dziewczynki jeszce pare dni i nastepne panie z brzuchami do akcji:tak:

Ja się też przyłączam do gratulacji dla tigger z okazji kolejnej dziewczynki w naszym gronie :).
To już chyba mamy tyle samo ujawnionych córek i synków, prawda??

reklama
Witajcie!!!!!!!!!!!!
Już jestem.Długo nam zeszło, bo dokladne USG w końcu połówkowe :tak:!!!
Potem zajechaliśmy jeszce na małe zakupki, potem kolacja, bo wcześniej jakoś nie mogliśmy jeść...
No i piszę, że wszystko jest DOBRZE!!!!:-) Dzidzia jest zdrowa i pięknie fikała, wydaje mi się,że nawet poczułam dziś małe kopniaczki,ale naprawdę takie delikatne...No,ale USG wyszło super, tylko panu doktorowi skończył się papier i nie mamy zdjecia :-( ,ale trudno.Serduszko czterokomorowe, mózg prawidłowo rozwinięty, na 100% nie ma wodogłowia, żołądeczek,nereczki i inne narządy na swoim miejscu!!! :-D :-D :-D
Jestaem taka szczęśliwa!!!
Tigger gratuluje córeczki i oświadczam, że u mnie też dziewczynka :tak: :-D
Dziękuję Wam za wsparcie!!!

Do góry