reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
BRAWO MARTENCJA!!!
To nas poniepokoiłaś, wszystkie tu siedzą cicho i czekają az wrócisz od lekarza a Wy tam sobie kolacyjki urzadzacie ;-)
I nastepna księzniczka w marcówkach. Potrzebujemy chłopców teraz. Ja w piatek wizyta, mam nadzieje ze usg połówkowe będzie bo nic mi lekarz nie mówił.

dziekuje dziewczyny za gratulacje!!:-)kobiet na tym swiecie nigdy za wiele:-D
martencja - ciesze sie, ze wszystko w porzadku u ciebie i malutkiej :-)- jakis to dzisiaj dzien dziewczynkowy chyba byl...;-)

Martencja serdecznie gratuluje. juz tu na szpilkach na Ciebie czekalysmy.:tak: :tak: :tak: Ale najwazniejsze ze dziewuszka zdrowa jest :tak: :tak: :tak:

Malaga i Roksi23 wiec jutro za was i wasze pociechy trzymamy kciuki.

:tak: :tak: :tak: :tak:

No w koncu udlao mi sie samemu to zrobic. Meza nie moglam sie doprosic.Mamy nowy kombajn i nie wiedzialam jak on diala ale juz zeskanowalam nasza kruszynke wiec juz wam pokazuje ale tylko jedno wzdjecie mam:-( !6,8 cm juz ma i bardzo dlugie nogi po mamusi:-D :-D
Zobacz załącznik 17054
Jak pigula przykladale ten sprzecior mi mocniej do brzucha to ona w to pukal lapkami, chyba mu sie to nie podobalo:laugh2: :laugh2: :laugh2: Ta jedna raczka wlasnie pokazuje jak szykuje sie do ataku na brzucho:laugh2: :laugh2: :laugh2:

ale super !
Miloku nie chce Ci odbierać nadziei ale tą piesc to trzyma po męsku :-):tak::-D

czy to prawda, ze sie płąci 6 Ł za zdjęcie - jak chce sie ze sobą zabrać?
I trzeba powiedziec wczesniej ?

reklama
Witajcie!!!!!!!!!!!!
Już jestem.Długo nam zeszło, bo dokladne USG w końcu połówkowe :tak:!!!
Potem zajechaliśmy jeszce na małe zakupki, potem kolacja, bo wcześniej jakoś nie mogliśmy jeść...
No i piszę, że wszystko jest DOBRZE!!!!:-) Dzidzia jest zdrowa i pięknie fikała, wydaje mi się,że nawet poczułam dziś małe kopniaczki,ale naprawdę takie delikatne...No,ale USG wyszło super, tylko panu doktorowi skończył się papier i nie mamy zdjecia :-( ,ale trudno.Serduszko czterokomorowe, mózg prawidłowo rozwinięty, na 100% nie ma wodogłowia, żołądeczek,nereczki i inne narządy na swoim miejscu!!! :-D :-D :-D
Jestaem taka szczęśliwa!!!
Tigger gratuluje córeczki i oświadczam, że u mnie też dziewczynka :tak: :-D
Dziękuję Wam za wsparcie!!!

Martusiu gratulacje !!! :-):-):-):-):-):-)

Do góry