debiutantka
Marcówka 2007
No widzisz martencja - nie było się co denerwować ). GRATULUJĘ !!! No i jak widzę, córki zaczynają przeważać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w koncu udlao mi sie samemu to zrobic. Meza nie moglam sie doprosic.Mamy nowy kombajn i nie wiedzialam jak on diala ale juz zeskanowalam nasza kruszynke wiec juz wam pokazuje ale tylko jedno wzdjecie mam:-( !6,8 cm juz ma i bardzo dlugie nogi po mamusi
Zobacz załącznik 17054
Jak pigula przykladale ten sprzecior mi mocniej do brzucha to ona w to pukal lapkami, chyba mu sie to nie podobalo Ta jedna raczka wlasnie pokazuje jak szykuje sie do ataku na brzucho
ja juz po!!dziecko zdrowiutkie, wszystko ok, ma 16,9cm, no i bedzie DZIEWCZYNKA!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witajcie!!!!!!!!!!!!
Już jestem.Długo nam zeszło, bo dokladne USG w końcu połówkowe !!!
Potem zajechaliśmy jeszce na małe zakupki, potem kolacja, bo wcześniej jakoś nie mogliśmy jeść...
No i piszę, że wszystko jest DOBRZE!!!!:-) Dzidzia jest zdrowa i pięknie fikała, wydaje mi się,że nawet poczułam dziś małe kopniaczki,ale naprawdę takie delikatne...No,ale USG wyszło super, tylko panu doktorowi skończył się papier i nie mamy zdjecia :-( ,ale trudno.Serduszko czterokomorowe, mózg prawidłowo rozwinięty, na 100% nie ma wodogłowia, żołądeczek,nereczki i inne narządy na swoim miejscu!!!
Jestaem taka szczęśliwa!!!
Tigger gratuluje córeczki i oświadczam, że u mnie też dziewczynka
Dziękuję Wam za wsparcie!!!