M
miloku
Gość
Sluchaj przydaloby sie . pewnie nic nie bedzie mowil, a mni ebedzie ciekawosc zjadala, co tam sie dzialo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tymczasem gratulacje wszystkim które juz wiedzą co maja ale wiecie że na koniec mogą być niespodzianki? Bratowej męża lekarze pomylili się przy drugiej i trzeciej ciąży. Przy drugiej miał być chłopak jak jej powiedzieli że urodziła dziewczynkę to długo płakała ze szczęścia, a przy trzeciej ciąży miała być dziewczynka a urodził się chłopak. Zobaczymy w marcu jak to u nas będzie!!
No to jestem po wizycie
Dzidzia zdrowa, ma serduszko, nereczki, żołądek, pęcherz itp. Ale tak się ułożyła, że nie mogliśmy podejrzeć wszystkiego. Młode od początku ma charakterek i jest uparte
Leżało sobie tyłem do nas i pooglądaliśmy sobie jego pupę ;-) , więc nawet płci nie mogliśmy sprawdzić, a szkoda, bo tak się nastawiłam, że się dzisiaj dowiem. Także dla nas maluszek nadal pozostaje wielką tajemnicą i nadal nie wiemy kogo noszę w brzuszku :-)
Najważniejsze, że szkrabik zdrowy
Wiesz, mam wrażenie, że u mnie będzie to samo i nie podpatrzymy płci ;-)
a kiedy kolejne "podglądanie" ? :-)
Najważniejsze, że szkrabik zdrowy
Wiesz, mam wrażenie, że u mnie będzie to samo i nie podpatrzymy płci ;-)
ja tez mam wrazenie, ze u mnie bedzie to samo:-)moze dlatego, ze to ostatnie usg jakie mi przysluguje i potem nie bede miala jak sie dowiedziec
ale oczywiscie najwazniejsze, zeby zdrowe bylo:-)