reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
tymczasem gratulacje wszystkim które juz wiedzą co maja ale wiecie że na koniec mogą być niespodzianki? Bratowej męża lekarze pomylili się przy drugiej i trzeciej ciąży. Przy drugiej miał być chłopak jak jej powiedzieli że urodziła dziewczynkę to długo płakała ze szczęścia, a przy trzeciej ciąży miała być dziewczynka a urodził się chłopak. Zobaczymy w marcu jak to u nas będzie!!

tymczasem gratulacje wszystkim które juz wiedzą co maja ale wiecie że na koniec mogą być niespodzianki? Bratowej męża lekarze pomylili się przy drugiej i trzeciej ciąży. Przy drugiej miał być chłopak jak jej powiedzieli że urodziła dziewczynkę to długo płakała ze szczęścia, a przy trzeciej ciąży miała być dziewczynka a urodził się chłopak. Zobaczymy w marcu jak to u nas będzie!!

też znam takie przypadki :tak:
dlatego do konca wierzyc nie bede i nie bede kupowac calej wyprawki pod okreslona plec, bo potem co chłopca w różowe sukienki będe ubierac czy na odwrot :laugh2:
biore pewien margines błędu pod uwagę ;-)

JA to jestem wredna mama, bo troszke w duchu licze na pomylke, bo mimo ,ze z chlopca tez sie ciesze to wolalabym dziewczynke.Ale u nas chyba pomylki nie bedzie siusiak jak sie patrzy:tak: :tak: :tak: :-) :-)

No to jestem po wizycie :happy:

Dzidzia zdrowa, ma serduszko, nereczki, żołądek, pęcherz itp. Ale tak się ułożyła, że nie mogliśmy podejrzeć wszystkiego. Młode od początku ma charakterek i jest uparte :laugh2:
Leżało sobie tyłem do nas i pooglądaliśmy sobie jego pupę ;-) , więc nawet płci nie mogliśmy sprawdzić, a szkoda, bo tak się nastawiłam, że się dzisiaj dowiem. Także dla nas maluszek nadal pozostaje wielką tajemnicą i nadal nie wiemy kogo noszę w brzuszku :-)

No to jestem po wizycie :happy:

Dzidzia zdrowa, ma serduszko, nereczki, żołądek, pęcherz itp. Ale tak się ułożyła, że nie mogliśmy podejrzeć wszystkiego. Młode od początku ma charakterek i jest uparte :laugh2:
Leżało sobie tyłem do nas i pooglądaliśmy sobie jego pupę ;-) , więc nawet płci nie mogliśmy sprawdzić, a szkoda, bo tak się nastawiłam, że się dzisiaj dowiem. Także dla nas maluszek nadal pozostaje wielką tajemnicą i nadal nie wiemy kogo noszę w brzuszku :-)

Najważniejsze, że szkrabik zdrowy :-D

Wiesz, mam wrażenie, że u mnie będzie to samo i nie podpatrzymy płci ;-)

Ja już z niecierpliwością odliczam dni do najbliższej wizyty (wtorek).
Modlę się aby wszystko było dobrze z Maluszkiem,nawet nie zastanawiam się na tym czy uda nam się zobaczyć płeć.Poprostu marzę o zdrowym dzieciątku.

ja tez mam wrazenie, ze u mnie bedzie to samo:-)moze dlatego, ze to ostatnie usg jakie mi przysluguje i potem nie bede miala jak sie dowiedziec:szok:
ale oczywiscie najwazniejsze, zeby zdrowe bylo:-)

reklama
a kiedy kolejne "podglądanie" ? :-)

Kolejna wizyte mam 29 listopada i mam sie przypomniec, zeby spojrzec na te "rzeczy", ktorych teraz nie udalo sie podejrzec ze wzgledu na ulozenie dzidziusia :happy:

ja tez mam wrazenie, ze u mnie bedzie to samo:-)moze dlatego, ze to ostatnie usg jakie mi przysluguje i potem nie bede miala jak sie dowiedziec:szok:
ale oczywiscie najwazniejsze, zeby zdrowe bylo:-)

Ja tez sie ciesze, ze to co widzielismy bylo zdrowiutkie :tak:
Ale tak sie nastawilam na podgladanie plci, ze troszke zawiedziona wyszlam z gabinetu.... :baffled:
Nastawiamy sie jednak coraz bardziej na dziewczynke, bo wiele osob mowilo nam, ze one sa takie niesmiale i czesto sie odwracaja ;-)

Do góry