reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

Melanie - ja typowalam dziewczynke, maz chlopaka:-)a za zdjecie ja placilam akurat 4 £, ale to zalezy od szpitala. trzeba powiedziec na poczatku scanu, ze chce sie takowe zakupic:-)

reklama
tigger i martencjo - gratuluje coreczek!!! ciesze sie, ze sa zdrowiutkie :happy:

malaga i roksi23 - czekamy na wasze relacje :happy:

cos mam wrazenie, ze zostane jedyna z niespodzianka :eek: :baffled: :happy:
ja tez chce wiedziec! :-p

Ja już po usg :happy: Wszystko w porządku, w jak najlepszym :-D Szczegóły niestety dopiero u pani doktor, która zresztą była przy badaniu.. Przy następnej wizycie u niej dostanę szczegółowy opis wyników usg :tak:

Poza tym, jak to pan doktor powiedział, wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będzie SYNUŚ :-D :-D Czyli moje pierwsze przeczucie było właściwe :tak: Bo potem byłam przeświadczona, że będzie córeczka :-D

Zdjęcie fatalne, bo i sprzęt taki sobie, widać tylko główkę i kręgosłupik, ale jest ;-) Przedstawiam Wam mojego synusia :-D

Ps. Coś w tym chyba jednak jest, że chłopca łatwiej rozpoznać, bo jajeczka od razu na wierzch wystawi :-D

Malaga jeszcze raz gratuluje chlopaczka, faktycznie to zdjecie malo widoczne ,ale oczy fachowca wypatrza wszystko:tak: :tak: :tak: .To chyba naprawde od sprzetu zalerzy.Moj synus tez jajeczka odrazu do swiatla dziennego wystawil.:-) :-)

Agutek masz nastpna wizyte 29 listopada, jak tak to kochana cierpliwosci napewno sie dowiesz wsytskiego.jeszcez tylko pare dni i bedziesz juz z rozpakowana kinder-niespodzianka:tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry