reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

To i ja dołączam do gratulacji :-D Czyli, jeśli się nie mylę, mamy trzeciego chłopca marcowego i ani jednej dziewczynki?????? :-D Chyba muszę tą passę przerwać :-D :-D

z tego co pamietam to jest 3 chlopakow i juz 2 ujawnione dziewczynki
tylko nie pamietam, ktora oprocz bogdy pisala, ze bedzie dziewuszka :sorry:

reklama
To i ja dołączam do gratulacji :-D Czyli, jeśli się nie mylę, mamy trzeciego chłopca marcowego i ani jednej dziewczynki?????? :-D Chyba muszę tą passę przerwać :-D :-D

z tego co pamietam to jest 3 chlopakow i juz 2 ujawnione dziewczynki
tylko nie pamietam, ktora oprocz bogdy pisala, ze bedzie dziewuszka :sorry:

I juz pamietam kto pisal, ze ma dziewczynke.
Oprócz bogdy jest to monika_tg :laugh2:

Wreszcie doczekalam sie.... Bylismy w czoraj na usg polowkowym. Prosilam dzidzie, by zrobila mi prezent urodzinowy i ladnie sie pokazala z kazdej strony, poniewaz do tej pory zawsze sie obracala plecami lub stawala na glowie. Mialam nadzieje, ze zobaczymy co sie kryje miedzy nozkami :)
Niecierpliwilam sie oczywiscie bardziej ze wzgledu na wage badania, ale odetchnelam gdy lekarz wytlumaczyl mi gdzie znajduja sie poszczegolne narzady i ze funkcjonuja jak nalezy. Po ogledzinach i pomiarach (waga 400gram, szerokosc glowki od skroni do skroni: 5 cm) nasze malenstwo obrocilo sie do nas tyleczkiem i pokazalo sie :) jajek nie stwierdzono, najprawdopodobniej siedzi w brzuchu nasza mala coreczka....Brak mi slow, by opisac to, jaka szczsliwa jestem...
Gin zrobil nam zdjecia pamiatkowe naszej malej (gratisowo twarzyczke 3D)

21tc.jpg

21tc1.jpg

21tc2.jpg

czyli do tej pory mamy tak:

Melanie - synuś
debiutantka - synuś
miloku - synuś

monika_tg - córcia
bogda - córcia

nie pomyliłam nic??

No kurde wlasnie nie wiem.Luki obiecal wczoraj to zobic ,ale tak sie przejal kawalerskim ze ni ew glowie mu to bylo:wściekła/y: :wściekła/y:
Dzisiaj to napewno go do tego zagonie:tak: :tak: :tak: jak tylko sie obudzi (czytaj kolo poludnia):szok: :szok: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
My tez jeszcze nie wiemy ale po niedzieli w poniedziałek lub we środę lecimy do lekarza i też mam nadzieje że dzidzia pokaże się z dobrej strony:-)

Do góry