reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

i j także obserwuje przyszłe mamusie i się zastanawiam który to już miesiąc :-D a teraz to jakby jakiś wysyp był...
a wczoraj na giełdzie to trochę się dziwnie poczułam jak się na mnie tak ludzie gapili, bo miałam na sobie białą obcisłą bokserkę i tak się zastanawiałam czy widać, że to ciążowy czy sobie myślą "ale się spasła"... bo i taki komentarz ostatnio usłyszałam, tylko akurat się nie przejęłam bo to jakieś małolaty były...

reklama
No! Mam nadzieję, że się nie przejęłaś! Przy takiej szczupłej budowie ciała nie ma mowy o pomyłce :) Zresztą u większych dziewczyn też. Brzuszek w 6 m-cu jest tak specyficzny, że nie można go pomylić z niczym :)

izi tu się z Tobą zgodzę, ja też odkąd jestem w ciąży to mi się wydaję, że jest jakiś sezon na brzuszki bo gdzie nie pójdę to ciężarne:-D:-D

Dziewczyny mam podobnie jak Wy wszędzie widzę ciężarne i zastanawiam się w którym jest miesiącu na kiedy ma termin i że może się spotkamy na porodówce i do tego obserwuję brzuszki innych kobiet, co lepsze to mojemu M włączyło się obserwowanie brzuszków i każdego porównuje do mojego i stwierdza swoje ta ma ładny ta jakiś obwisły ta kanciasty a Ty masz śliczny i zawsze mu powtarzam że każda ciąża jest inna i każdy brzuszek pewnie też :-)

Dzisiaj się ważyłam 7,2 kg na plusie.

żabcia zazdroszczę Ci przyrostu wagi u mnie to trochę inaczej wygląda;/
chodzę i mówię ale jestem gruba a mój M powtarza ciągle "nie jesteś gruba tylko w ciąży":-D słodki kłamczuch:)

Ja nieraz marudzę że jestem gruba jak się nie mam w co ubrać to mój M mówi no masz tego brzucha i się śmieje a za chwilę przychodzi i mówi masz brzuchol bo w końcu mały Skwarek rośnie.

reklama
Do góry