reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Nie było mnie zaledwie kilka dni, a tu zatrzęsienie brzuszków :)))) Chyba nawet nie uda mi się wszystkich skomentować, bo było ich aż tyle.
Przede wszystkim zgadzam się z Wami, że Sergi ma cudną pamiątkę i piękne zdjęcia. Też bym takie chciała i choć mój M teoretycznie lubi fotografować, to jakoś nie może się do tej sesji zabrać. W każdym razie "zazdraszczam" :)
Salsik, Twoje dwie niunie są całkiem spore, więc Twój brzuszek wydaje mi się wręcz mały! :) Jest super i chyba powinnaś się cieszyć, bo nie wszystkie mamy bliźniąt noszą takie zgrabne bębenki :)
A jeśli już mowa o zgrabnych bębenkach, to nasze forumowe laski jak zwykle wpędzają mnie w kompleksy ;) Inka, Kota, Violett czy nie mógłby Wam się pojawić jakiś wałeczek tu i ówdzie, może oponka, albo coś? Jesteście takie szczuplutkie pomimo tych całkiem wyraźnych brzuszków, że żałuję iż nie ma przepisu na taką sylwetkę - każda z nas musi przejść ciążę po swojemu :) W każdym razie ślicznie, dziewczyny :)
Żabcia, a Ty z tym rozstępem nie przesadzasz, kochana? Skoro wszystkie możemy je mieć, to nie przejmuj się nim tak bardzo. Brzucholek jest superowy - okrąglutki i kształtny, i ciesz się tym :)
Mineralna, świetne zdjęcie! Nie wiem, jak zmusiliście kota, ale od razu widać, że wszyscy (dosłownie) czekają na dzidzię :))))
Asko, Dagne, Czarnykot, Maxwell, Mari - Wasze piłeczki też są fantastyczne! Już żadna z nas się nie wyprze ;))))

Czy Wy też tak macie, dziewczyny, że jak widzicie na ulicy kobietę w ciąży to "ocenianie" jej brzuch - tzn. staracie się zgadnąć, czy jest w bardziej zaawansowanej ciąży niż Wy i która ma większy bębenek? ;) Ja chyba popadam w obsesję. Czasem mnie kusi, żeby podejść i zapytać ;)))))

Ostatnia edycja:
Czy Wy też tak macie, dziewczyny, że jak widzicie na ulicy kobietę w ciąży to "ocenianie" jej brzuch - tzn. staracie się zgadnąć, czy jest w bardziej zaawansowanej ciąży niż Wy i która ma większy bębenek? ;) Ja chyba popadam w obsesję. Czasem mnie kusi, żeby podejść i zapytać ;)))))
Mła, coś w tym jest..ja zgaduję zawsze, ile jej zostało do porodu:-D..tylko nie kusi mnie o pytanie się..

Brzucholki fajniste. Maxwell zgrabniutki i okrąglutki masz brzuszek.
Mła ja to się już wcześniej zastanawiałam czy jak jestem w ciąży to wszyscy są w ciąży - jakoś tak bardziej zauważam kobiety ciężarne i tez się zastanawiam, w którym już miesiącu moze być-hehe

reklama
mła nie masz obsesji to zupełnie normalne, mnie to rozczula:) hihih i faktycznie w obu ciazach zwracałam wieksza uwage na brzusie, a tak normalnie az tak mi sie nie rzucaja w oczy, mimo ze pewnie wcale mniej ich nie ma w tym czasie:)

Do góry