reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
ja wreszcie i tu moge sie dolaczyc:-)
nie mam w domu wagi, wiec nie wiedzialam ile waze, ale po dzisiejszej wizycie u lekarza juz wiem:-)
a wiec w 6,7 tyg. 62kg i 162wzrost. Jeszcze rok temu mialam 10kg mniej,ale przez tabletki mi sie przytylo...:-(

Wczoraj moje drogie widziałam pierwszy raz serduszko mojego maleństwa! Pierwsze usg pokazało że dzidzia ma 4,5mm i to jest 6 tydzien i 1 dzien :D:D ale wszystko wyglada w porzadku! tak starsznie sie ciesze :D:D święta będą radosne dodatkowo bo zamierzamy powiedzieć rodzicom :D
A co do ćwiczeń hmm ja narazie nic może od 2 trymestru zacznę - boję się ryzykować. a brzuch u mnie trochę stwardniał - przynajmniej takie mam uczucie i ciut się powiększył :D

czarnaowca
też chciałabym mieć taką dużą rodzinkę - sama planuję min 3 maluchów :) jestem jedynaczką więc wiem jak cięzko było samemu :) gratuluje, że się udaje.

Wczoraj moje drogie widziałam pierwszy raz serduszko mojego maleństwa! Pierwsze usg pokazało że dzidzia ma 4,5mm i to jest 6 tydzien i 1 dzien :D:D ale wszystko wyglada w porzadku! tak starsznie sie ciesze :D:D święta będą radosne dodatkowo bo zamierzamy powiedzieć rodzicom :D
Gratulacje Dage, wiem jakie to uczucie :) NIESAMOWITE!!

Dzis pierwsze zdjecie brzuszka :-) Zaczynamy powolutku puchnac ;-)
P250411_13.280001.JPG

Super Czarnykocie - no to sie zaczyna przygoda brzuszkowa....:-)
Ja startuje przy wzroscie 161cm z wagą 54kg.
Przy pierwszej ciązy miałam 24kg na plusie - mam nadzieje, ze nie będzie powtórki z rozrywki-ufff:-p

czarnykot gratuluję brzuszka :) widać że maleństwo rośnie :)
ewka007 podobno przy drugim najczęściej się nie tyje bardzo - tyle wiem od moich koleżanek.

A już powiedziałyście najbliższym? Bo u mnie przy okazji świąt radosna informacja poszła w świat do rodziców naszych :) radość była olbrzymia :) UFFF Jak miło wreszcie komuś powiedzieć o naszej małej tajemnicy :) Jak u Was przebiegło powiadomienie najbliższej rodzinki i znajomych?

Ostatnia edycja:
Kurcze jeszcze 6 lat temu zaczynałam ciążę z wagą 48kg:confused2:
Teraz mam 63kg i mam nadzieję,że przytyję jak najmniej,no bo niska jestem:-p
ale jak tylko urodzę biorę się za siebie,już nie będzie wymówek :no:

reklama
Do góry