reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
A ja mam wrażenie, że nic nie widać u mnie. Chociaż też jedne jeansy odstawiłam, a te w których chodzę bardzo często rozpinam się bo jakoś tak uciskają. Miło, że nie tylko ja się rozpinam :)))))

W sumie to nie wiem, czy to ciąża go powiększa, ale wydaje mi się, że już coś małego widać :) tzn mąż tak mówi i twierdzi że robi się twardszy niżej pępka. Ale cycki, to mi podrosły hehe:) co akurat mu się podoba, choć dotknąć nie może, bo go pogonię od razu :) tak czy siak spodni nie dopnę ;p

Zdjęcie0255.jpg

Dagne no ładniusi zaczyna się robić twój brzuszek. Ładnie się kształtuje już.

kurde, a ja jeszcze po ostatniej ciąży nie zdążyłam dojść do formy, a tu już waga znów niedługo zacznie rosnąć...strach się bać !

Przed pierwszą ciążą ważyłam 58 kg przy 164cm, pod koniec równe 20 kg więcej, czyli 78 kg, po porodzie szybko zeszło 14 kg i 6 zostało, i tak jest do teraz. Czyli teraz startuje od 64 kg ;(

Mam tylko nadzieje, że nie powtórzę poprzednich błędów i nie bedę się kusiła na słodkości - bo to cholerstwo zdradliwe jest :)

Ja na razie tylko spodnie odstawiłam bo cisną strasznie a waga w dół poleciała o 1,4 kg :( Startowałam 60,4 kg wzrost 164)
Tylko piersi 2 rozmiary do góry podjechały niestety :(i czuję się jak krowa dojna :(

Ja startowałam z wagą 55,5 przy wzroście 165....jestem już 2 kg na plus...brzuch mam spuchnięty. Niestety mi najbardziej wszelkie kilogramy właśnie idą w brzuch, więc mam z lekka panikę....

reklama
ja w 1 ciąży startowałam z wagą 48 kg i przytyłam jakieś 23 kg :baffled: teraz jestem w drugiej ciąży i ważę 54 kg(schudłam 2 kg przez tydzień :baffled:) przy wzroście 163 cm.A to mój brzuszek:
DSC02253_zmień nazwę.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry