reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
więc i ja się pochwalę :)
start waga:54,5kg przy wzroście 163 cm
13 tydzień 55,5kg
brzuszek już widać delikatnie ale chyba to raczej przez te wzdęcia, wieczorem jest już tak źle,że wyglądam na 5miesiąc ciąży, no i nic nie pomaga: ani espumisan ani herbata z kopru włoskiego a nie jedam nic co mogło by ten stan spotęgować!
może jakieś porady ??

Inka85 mam to samo. Ja startuję z wagą 48kg przy wzroście 163. Narazie jeszcze nie przytyłam i rano brzuch mam raczej płaski, ale wieczorem, to niezła piłeczka. Ale mam problem z zaparciami i myśle ze to przez to. Jak już nic nie pomaga piję syrop Laktulosum.

Sergi, śliczny brzusio, taka piłeczka! no i jak Ci się już kręgosłup ciążowo wygiął :-)

Dziękuję :-) Mój G. stwierdził, że pod kątem zrobione i przekłamane wyszło (fotograf...) no to jeszcze raz wstawiam, tym razem G. robił, z profilu i poprawne :-p

por

sergee super brzusio :)

Ja wrzucam mój..w końcu sie odważyłam, bo do najpiękniejszych nie należy, licze na wyrozumiałość w osądach, bo juz jedno solidne rozciaganie skóry mam za soba, więc musiałam lekko sobie moja sflaczałą skórę podciągnąć żeby zaokrąglenie było widoczne:-D

16 tydzień

Klariss jaka piłeczka fajna!!!! :laugh2: A Ty kochana się nie przejmuj niedoskonalościami, nie ma ludzi idealnych, każda z nas Ci o tym powie ;-) Poza tym, moim zdaniem, najpiękniejsze jest TO CO SIEDZI W BRZUSZKU a nie to, jak sam brzuch wygląda ;-) A taki "z zawartością" jest baaaardzo sexy! :-)

a dziękuje Ci kochana to bardzo miłe :)

a co do słów o zawartości brzuszka i niedoskonałościach u wiekszości z nas to mądrze prawisz !!! polać jej wina !!! :-D;-)

reklama
Do góry