reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

P6210347.jpgP6210348 - Kopia.jpg17 tydzień i 3 dzień

wiec tak wygląda mój wielki brzuszek :-)
aż strach się bać jak będzie wydalał w 8,9 miesiącu hihihihihiihi

reklama
ja mam dobre 3 kg na plusie od początku ciąży (teraz jestem w 16tygodniu)... wydaje mi się że to dosyć sporo, bo w 9 tyg było 57,7, w 12 tygodniu 58,6 a w końcówce 15tyg 60,6... dzisiaj jak się ważyłam, to też tak 60,6kg... brzuch się zaokrąglił, ale jeszcze nie mam takiej typowo ciążowej piłeczki, tylko takie zaokrąglone większe wzdęcie więc raczej wielkość bierze się z przytycia, a nie przez dzidziusia.

niunia1604, wyglądasz CUDOWNIE!!!! Jak bym już chciała mieć taki kochany brzuszek :-) śliczny jest!!!

no więc ja wklejam foto w moich nowych jeansach ciążowych, które totalnie na mnie wiszą, ale są tak wygodne, że na pewno z nich nie zrezygnuję!

na plusie 5,5 kg od wagi startowej, wczoraj było 57,5 kg.
15 tydzień i 5 dzień ciąży.

201106250_hwxaxsa.jpg

201106250_hwxaxqa.jpg

jak ja chcę mieć już okrągły brzuch-piłeczkę.... :tak:

niunia1604, wyglądasz CUDOWNIE!!!! Jak bym już chciała mieć taki kochany brzuszek :-) śliczny jest!!!

no więc ja wklejam foto w moich nowych jeansach ciążowych, które totalnie na mnie wiszą, ale są tak wygodne, że na pewno z nich nie zrezygnuję!

na plusie 5,5 kg od wagi startowej, wczoraj było 57,5 kg.
15 tydzień i 5 dzień ciąży.

201106250_hwxaxsa.jpg

201106250_hwxaxqa.jpg

jak ja chcę mieć już okrągły brzuch-piłeczkę.... :tak:

ale Ty jesteś szczuplutka :) fajny na pewno będzie Twój brzuszek jak już będzie jak piłeczka :)
a ja spodnie też chciałabym takie ciążowe kupić... tylko jeszcze nic nie przymierzałam, nie wiem jak to z rozmiarówką... ceny widziałam koło 100 zł już. a Wy gdzie swoje kupiłyście i za ile?

niunia ale masz juz fajną piłeczkę...ja też mam taki najczęściej wieczorem i po ewentualnej kolacji :) super!

kota brzuszek sie juz zaczyna zaznaczać, ale Ty jesteś super zgrabna, wiec pewnie ogólnie nie bedziesz miała zbyt wielkiego brzuszka, tylko taka urocza malutka piłeczkę :)

apropos ciążowych portek, to ja kupiłam na allegro dwie pary rurek z h&m i Zary..szare i granatowe...obie coś w cenie 35 zł sztuka, używane, ale w super stanie, także nie żałuje zakupu używanych, a w zasadzie wychodzę z założenia, że taki "okazyjny" ciuch tzn. ciążowy używa się praktycznie tylko przez kilka miesięcy, więc nie koniecznie trzeba na niego wydawać grubą kasę ;)

a dodatkowo mam jeszcze fajne leginsy, takie robione na obcisłe, jeansowe rurki z bawełnianym pasem na brzuch...superwygodne i kilka pra leginsów, ale to takie jeszcze niekoniecznie ciazowe..ogólnie dobrze mi sie w leginsach chodzi wiec teraz tez z nich korzystam ;)

reklama
ja też spodnie kupiłam w h&m, teraz są przeceny i warto skorzystać, bo ogólnie ciążowa odzież jest strrrrrasznie droga, tak samo zresztą, jak ciuszki dla dzieci. no ale cóż, to świetny interes, ciężarne i dzieci będą zawsze :-)

Do góry