reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
no piękne brzuszki dziewczyny, ja tam się poki co nei chwale;p, brzuch to widac ale raczej moj, pozostałość z przed mojejjjjj dużo większej wagi niż obecna, no i po ciąży. Ha dziwne bo po Kamilu udalo mi sie stracić wszystko z nawiązką a ten cholerny brzuch został. Na wagę po tym obzarstwie weekendowym nie wchodze, ale w srode to sie pochwale moim przyrostem buhaha:D.

Ale dziewczyny slicznie wygladacie:-) tez bym musiala wreszcie jakas fote zrobic. Na ostatniej wizycie u lekarza tez mialam 2 kg mniej, za tydzien sie dowiem jak moja waga znow wyglada. W domu nie mam, bo jak to moj maz stwierdzial " nie chce mi sie potem ja po podworku zbierac jak ja przez okno wyciepniesz":-D
Ale brzusio tez juz sie dosc pokazuje:-)

Ja po dzisiejszej wizycie hm... + 1,2 kg więc luzik jak na razie a w sumie odkąd wiem o ciąży( to był 4 t.c.) to łącznie 1,6 na plusie.. całkiem nieźle porównując do pierwszej.. czyli jakby nie patrzeć to i tak 74,4 buuu ale damy radę:)

Ja na początku ciąży schudłam 2.5 kg a wczoraj się ważyłam i przytyłam 1 kg. Każdy mi powtarza że z mało przytyłam i że powinnam więcej jeść słyszę opinie musisz jeść za dwoje, a mi się wydaje że nie powinnam bardzo dużo jeść z tego co jem dziecko się odżywia ja wolę jeść częściej a w mniejszych ilościach. Bo gdybym jadła za dwoje a i tak jestem przy kości to po ciąży będę wyglądać jak sumo.

reklama
dziewczyny, mój brzuszek aktualnie, zdjęcie z dzisiaj, kurcze waga mi poszła 1 kg w dół i się martwię. może to ma związek z tym, że więcej się ruszam, niż w pierwszym trymestrze, mam mniejszy apetyt i staram się nie objadać tak, jak na początku. oczywiście nie odchudzam sie, głodna też nie chodzę, ale chyba niedobrze, że tracę na wadze.....

IMG7373_hesshwn.JPG

Do góry