reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Dziewczynki ale macie ladne brzuszki :tak: Teraz juz wszystkie mamy co nosic z przodu hehe.Ehhh te slodkie kilogramy:-D Ja chyba meza namowie na jakas sesje,bo tutaj w Norge chyba bym sie nie wyplacila;-) Wiec moze niech on mi strzeli pare fotek na pamiatke,bo ani sie obejrze a maluch bedzie juz z nami i brzuszek zniknie.
U mnie niedlugo zacznie sie 36tc a na plusie 11kg:sorry2: Nie jest zle :-p

Dzięki dziewczyny :) ale serio - waga u ginekologa nie kłamie ;( prawie 15 było tydzień temu... ale spoko, spoko - zamieniłam białe pieczywo na ciemne i zamiast słodyczy wcinam owoce :) także mam nadzieję, że już dużo nie przytyję :D

Ja zaczełam 32 tc i jestem jakieś 14 na plusie :( a przede mną jeszcze dwa miesiące , zima w drodze zachcianek w cholere...jak przez trymestry nie chciało mi się nic tak teraz...pizza, lody, bita śmietana z owocami i zupa mleczna z płatkami czekoladowymi - takie mogło by byc moje menu :zawstydzona/y::wściekła/y::szok:

Oto mały efekt moich nudów po położeniu Marysi:
Dokładnie miesiąc (wg OM) został mi do porodu, na wadze plus 18kg:zawstydzona/y:, w "talii" 116cm, no i mały kolaż;-)
100_FUJI [DVD (PAL)].jpg

reklama
Do góry