reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Okasia to pokaż tą swoja wielka piłkę do koszykówki :p Stół i krzesła to nasz ostatni nabytek :) Teraz zbieramy na sofę narożną i komodę, do tego jakieś dodatki na ścianach i salon będzie gotowy :) A dywan młoda sobie sama wybrała, biega i liczy króliki, pieski i kotki :)

reklama
Okasia to pokaż tą swoja wielka piłkę do koszykówki :p Stół i krzesła to nasz ostatni nabytek :) Teraz zbieramy na sofę narożną i komodę, do tego jakieś dodatki na ścianach i salon będzie gotowy :) A dywan młoda sobie sama wybrała, biega i liczy króliki, pieski i kotki :)
Pokażę tylko muszę się odstawić, bo na razie mam na sobie outfit do sprzątania :) Tylko jakoś tak konkretnie za nie się zabrać nie mogę :) Fajnie, że sama sobie mogła wybrać dywan i ma z niego tyle radości :) Aż czekam z niecierpliwością aż moje dziecko będzie na takim etapie :)

Ja nawet nie wiem kiedy ona tak urosła :)Ostatnio po kąpieli mówi "Mamo, chcę nasmarować włoski olejkiem arganowym. Chłopcy tak lubią :) A skąd ona to wzięła :p Poza tym wcześniej mogłam jej założyć cokolwiek i było dobrze a teraz sama sobie wybiera ciuszki i przynosi do ubrania rano (najczęściej sukienki, spódniczki), określa jaka chce fryzurkę. No mówię panna całą gębą a ma dwa lata i 3 miesiące :)

Obiecałam i wstawiam piłkę. 27 +3 @Asiunia1988 aż niewiarygodne, że dzieli nas 1,5 tygodnia :)
IMG_0262 (2).JPG

Załączniki

• IMG_0262 (2).JPG
    IMG_0262 (2).JPG
    101,7 KB · Wyświetleń: 176
Śliczna, tylko trochę nieporęczna i robi się ciężko. Do tego chodzę jak krowa i nie mogę związać butów :/

reklama
Do góry