reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

ma znaczenie, moja mama miala wielowodzie i brzuch taki wielki ze jak jajo do przodu wystawal nawet okragly nie byl

z tymi wodami sa jakies normy liczbowe, ja nie wiem w ktora strone jestem bo zawsze pisza w normie zamiast liczbowo

reklama
Mam wrażenie, że brzuch mi rośnie z nocy na noc,chociaż po obwodzie w najszerszym miejscu z 96cm zrobiło mi się 99, pewnie dlatego mam kilogram nabyty ostatnio, czyli od początku ciąży jestem 5,7kg do przodu.

ja mam w najwiekszym 113 i juz siedziec nie moge chyba, ze jest opcja odchylenia sie do tylu bardziej na pozycje pollezaca, zaczynam wygladac jak karykatura czlowieka :D

Ja brzucha w porównaniu do innych mam wcale nie mam ale kg na wadze.. Tragedia. Każdy mówi, że ciężko uwierzyć, że nic nie widać a jednak.. Może woda mi się zatrzymała, sama nie wiem gdzie ukryły się te okropne kg [emoji1]

[emoji173]

pamietam pamietam po porodzie brzuch wciagniety kregoslup prosty cycki do przodu posladki spiete a po 6tyg ja juz mam naszykowany zestaw cwiczen :D ja powoli do 90kg dobijam czuje sie w swoim ciele na prawde okropnie, dobrze, ze meta niedaleko i bedzie mozna sie wziac za siebie, chocbym miala skisnac doprowadze sie do porzadku :)
1468137913-1d1mld.jpeg

ja, brzuch i sloniowa reka :D

reklama
Do góry