reklama
sancia880
Fanka BB :)
Podoba mi sie to heheNie no powaga. Ja chciałam być całą podziarana. Miałam sesje rękaw umówiona na 20 grudnia a 18 zrobiłam test
Ignaś 35 tc [emoji173]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka a co partner na to? Ja mam jeden tatuaż mały dyskretny ale marzy mi sie na biodrze dość spory i niestety ale mój M jest bardzo anty.. Nie moge go przekonać a nie chce mu na złość robic
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agata320
zazdroszcze partnerów, mój zawsze mówi ze ładnie ładnie ale nie dla Ciebie, ja za to mega sie jaram i bede naciskać zeby po porodzie jakiś zrobic. Rękaw świetna sprawa, ale na dekolt juz bym sie nie odwazyla Wstawiam zdjęcie mojego brzuszka 35tyd o ile załaduje bo próbowałam tattoo to nie dało rady;-/
Załączniki
Karolanka
Ślicznie zgrabniutko [emoji3]zazdroszcze partnerów, mój zawsze mówi ze ładnie ładnie ale nie dla Ciebie, ja za to mega sie jaram i bede naciskać zeby po porodzie jakiś zrobic. Rękaw świetna sprawa, ale na dekolt juz bym sie nie odwazyla Wstawiam zdjęcie mojego brzuszka 35tyd o ile załaduje bo próbowałam tattoo to nie dało rady;-/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agata320
Dzieki dziewczyny;-) mamakulka co ciąża to inny brzuch ale nogi przy brzuchu chude dziewczyna ze szkoły rodzenia miała mniejszy odemnie brzuch, tylko taka piłka a wszystko ja bolało, na kręgosłup wytrzymać nie mogła...wiec wielkość brzucha rożna i nasze samopoczucie tez rożne, a w nocy sie ruszyć to armagedon, mój sie nabija i zawsze mówi chodźcie tu grubaski
reklama