reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Prezentacja mojego brzucha ;)
32+4
20160707_221344.jpg

Załączniki

• 20160707_221344.jpg
    20160707_221344.jpg
    719,2 KB · Wyświetleń: 186
reklama
Nie no powaga. Ja chciałam być całą podziarana. Miałam sesje rękaw umówiona na 20 grudnia a 18 zrobiłam test :)

Ignaś 35 tc [emoji173]
Podoba mi sie to hehe

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka a co partner na to? Ja mam jeden tatuaż mały dyskretny ale marzy mi sie na biodrze dość spory i niestety ale mój M jest bardzo anty.. Nie moge go przekonać a nie chce mu na złość robic
1467923419-1d1mld.jpeg
1467923430-1d1mld.jpeg
1467923533-1d1mld.jpeg
to co moj facet ma powiedziec? [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zazdroszcze partnerów, mój zawsze mówi ze ładnie ładnie ale nie dla Ciebie, ja za to mega sie jaram i bede naciskać zeby po porodzie jakiś zrobic. Rękaw świetna sprawa, ale na dekolt juz bym sie nie odwazyla Wstawiam zdjęcie mojego brzuszka 35tyd o ile załaduje bo próbowałam tattoo to nie dało rady;-/

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    122,9 KB · Wyświetleń: 173
zazdroszcze partnerów, mój zawsze mówi ze ładnie ładnie ale nie dla Ciebie, ja za to mega sie jaram i bede naciskać zeby po porodzie jakiś zrobic. Rękaw świetna sprawa, ale na dekolt juz bym sie nie odwazyla Wstawiam zdjęcie mojego brzuszka 35tyd o ile załaduje bo próbowałam tattoo to nie dało rady;-/
Ślicznie zgrabniutko [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny;-) mamakulka co ciąża to inny brzuch ale nogi przy brzuchu chude;) dziewczyna ze szkoły rodzenia miała mniejszy odemnie brzuch, tylko taka piłka a wszystko ja bolało, na kręgosłup wytrzymać nie mogła...wiec wielkość brzucha rożna i nasze samopoczucie tez rożne, a w nocy sie ruszyć to armagedon, mój sie nabija i zawsze mówi chodźcie tu grubaski

reklama
A i jeszcze co istotne ja mam na pograniczu ilośc wód płodowych, nie
mam malowodzia ale cały czas kontrolują to chyba tez ma znaczenie przy wielkości brzucha..

Do góry