reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Agulqa ja pasa nie używałam. Skóry nie miałam obwisłej, a na tłuszcz nie działa:-D Możesz spokojnie kupić po porodzie jak będziesz widziała potrzebę. Bo od razu nie można ubierać tak jak pisała Sprite

reklama
A u mnie właśnie na odwrót przed porodami super,a po porodach mam bardzo bolesne miesiączki, jedyny plus, że krótsze. 4 dni i po wszystkim.

Femme mi tabletki nie pomagaly. Ale jak przestane karmic na pewno bede brala bo nie xhcemy drugiego od razu. Chociaz nke wiem jak wroce do pracy po 2latach prawie :p a co do Ciebie, po zdjeciach nie dziwie sie ze pasa nie potrzrbowalas ;-)

Jezyk nie strasz :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja nie wiem jak z miesiączkami po porodzie, bo nie dostałam żadnej. Akurat mam od zawsze problem z jajnikami (i owulacją) i w pierwszej możliwej okazji wyszła następna ciąża.

Wcześniej miałam bezproblemowe jeśli już były.

Agulqa_b z tymi vtabletkami to wiesz zależy jak leży ja np zaszłam w ciążę biorąc tabletki :D i to bardzo dokładnie i regularnie a tu bęc ;) z tym ze ja choruje na colitis ulcerosa i nie powiedziano mi że mi gów.no się wchłania jak coś łykam i przez to było tak jakbym nie lykala ale oczywiście Żaden lekarz mnie nie uprzedził ze tak może być :/

Doggi u chazana bylas co taki prorodzinny jesy? Ja juz bralam kiedys tabsyi odpukac nic. Za czasow Ł nie bralam no po 2ch miesiacach zaczelismy sie starac o bobasa ale po porodzie bede. Oboje nie lubimy gumek no i z Ł smialismy ske ze musialby zaczac trenowac zakladanie juz teraz bo juz pewnie nie umie :p

Agulqa_b z tymi vtabletkami to wiesz zależy jak leży ja np zaszłam w ciążę biorąc tabletki :D i to bardzo dokładnie i regularnie a tu bęc ;) z tym ze ja choruje na colitis ulcerosa i nie powiedziano mi że mi gów.no się wchłania jak coś łykam i przez to było tak jakbym nie lykala ale oczywiście Żaden lekarz mnie nie uprzedził ze tak może być :/

Co za lekarze :szok::no::wściekła/y:

Ja nienawidze:p w ogole jakos nieprzyjemnie mi :p

Mam tak samo u nas gumki nie mają prawa bytu :-p

reklama
Do góry