reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme mi tabletki nie pomagaly. Ale jak przestane karmic na pewno bede brala bo nie xhcemy drugiego od razu. Chociaz nke wiem jak wroce do pracy po 2latach prawie a co do Ciebie, po zdjeciach nie dziwie sie ze pasa nie potrzrbowalas ;-)
Jezyk nie strasz :-(
Jezyk nie strasz :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqa_b z tymi vtabletkami to wiesz zależy jak leży ja np zaszłam w ciążę biorąc tabletki i to bardzo dokładnie i regularnie a tu bęc z tym ze ja choruje na colitis ulcerosa i nie powiedziano mi że mi gów.no się wchłania jak coś łykam i przez to było tak jakbym nie lykala ale oczywiście Żaden lekarz mnie nie uprzedził ze tak może być :/
agulqa_b
Doggi u chazana bylas co taki prorodzinny jesy? Ja juz bralam kiedys tabsyi odpukac nic. Za czasow Ł nie bralam no po 2ch miesiacach zaczelismy sie starac o bobasa ale po porodzie bede. Oboje nie lubimy gumek no i z Ł smialismy ske ze musialby zaczac trenowac zakladanie juz teraz bo juz pewnie nie umie
agulqa_b
Ja nienawidze w ogole jakos nieprzyjemnie mi
femme fatal
Mama Ninki :)
Agulqa_b z tymi vtabletkami to wiesz zależy jak leży ja np zaszłam w ciążę biorąc tabletki i to bardzo dokładnie i regularnie a tu bęc z tym ze ja choruje na colitis ulcerosa i nie powiedziano mi że mi gów.no się wchłania jak coś łykam i przez to było tak jakbym nie lykala ale oczywiście Żaden lekarz mnie nie uprzedził ze tak może być :/
Co za lekarze
Ja nienawidze w ogole jakos nieprzyjemnie mi
Mam tak samo u nas gumki nie mają prawa bytu
reklama
agulqa_b
W ogole jakos dla mnie to juz nie ta sama przyjemnosc