reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

A czy któraś miała lub zastanawiała się nad spiralką? Bo ja chyba po porodzie (jak już będę mogła) sobie zafunduję.

reklama
Jezyk moja mama myslala. Po czym nasluchala sie o dzieciach ktore sie urodzily ze spiralka w glowie oraz o jakis chorobach ktore statystycznje czesciej sa u kobiet ze spiralka i sie nie zdecydowala. Ja jednak wole tabsy

No a znowu moje koleżanki chwalą sobie, nie wiem będę miała ciężka decyzję przed sobą. No ale tym będę się martwić później:)

Z tego co pamieyam mojej mamy gin mowil ze jesli juz to zeby zakladaly kobiety co juz dzieci nie planuja. Ja planuke wiec na pewno nie skorzystam :-)

reklama
Do góry