reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
sprite, jak już będziesz u Szczyta to zapytaj o zniżkę dla grup zorganizowanych, będę zaraz po Tobie
Haha to ja też się dołączę niby małe mam i mi nie rosną dużo w ciąży ale nigdy mi się moje nie podobały nawet przed ciążami
Patrzcie jak mnie wysadza na wieczór jutro dopiero 15 dopiero zacznę :-o
Załączniki
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite miesiaczki to byla dla mnie tragedia. Teraz odpoczywam od nich i mam nadzieje ze dlugo po porodzie nid wroca. Odkad pamietam pierwsze dwa dni to lezenie na podlodze z nogami do gory, nic innego nie pomagalo.
Co do brzucha. Czy ktoras z Was, juz mam, po poprzednich porodach uzywala takich pasow sciagajacych na brzuch by szybciej sie go pozbyc? Jesli tak to jak wrazenia i opinie?
Femme wiekszy niz meza ;-)
Co do brzucha. Czy ktoras z Was, juz mam, po poprzednich porodach uzywala takich pasow sciagajacych na brzuch by szybciej sie go pozbyc? Jesli tak to jak wrazenia i opinie?
Femme wiekszy niz meza ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme, druga fotka świetna haha :-):-), a brzusio uroczy:-)
agulqa, ja używałam. nie mam pojęcia, czy pomógł. wiem, że ładnie wyglądał pod bluzką zaraz po ciąży (tzn. jak już można było go używać, po zaprzestaniu krwawienia, czy jakoś tak). tzn., brzuch ładnie w nim wyglądał. ale czy moja skóra (choć nie idealnie, ale generalnie brzuch po ciąży miałam płaski) wchłonęła się samoistnie, czy dzięki temu pasowi - nie jestem w stanie tego ocenić.
agulqa, ja używałam. nie mam pojęcia, czy pomógł. wiem, że ładnie wyglądał pod bluzką zaraz po ciąży (tzn. jak już można było go używać, po zaprzestaniu krwawienia, czy jakoś tak). tzn., brzuch ładnie w nim wyglądał. ale czy moja skóra (choć nie idealnie, ale generalnie brzuch po ciąży miałam płaski) wchłonęła się samoistnie, czy dzięki temu pasowi - nie jestem w stanie tego ocenić.
agulqa_b
Sprite dzieki. Z tego co widzialam nie sa mega drogie wiec moze warto sprobowac
Agulqa_b po porodzie to się zmieni, na lepsze. Powinno a raczej na ogół rąk jest. Ja np miałam bardzo nieregularne raz miałam raz nie miałam przegięcie a po porodzie jak juz dostałam to normalnie z zegarkiem w ręce co 36 dni o godzinie 8.30 dostawałam okres
A moja ciocia miała tak ze pierwszego dnia taki ból ze dostawała zastrzyki i rzygala z bólu urodziła dziecko i mówiła ze odctamtej pory zero nawet lekko nie pobolewa brzuch
Femme ale ladniutki taki smukły ale wystający
A moja ciocia miała tak ze pierwszego dnia taki ból ze dostawała zastrzyki i rzygala z bólu urodziła dziecko i mówiła ze odctamtej pory zero nawet lekko nie pobolewa brzuch
Femme ale ladniutki taki smukły ale wystający
agulqa_b
Doggi oby, ja znam wiele kobiet ktorym ciaza nie pomogla w tej sprawie
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Agulqa - ja pasów nie używałam ;-) ale w sumie nie miałam na co tez miałam takie @ jak ty tragedia poród podobnie bolał... I po porodzie jest lepiej ;-) ogólnie ja na te bóle tabletki anty brałam wtedy nie boli :-)