reklama
Doggi współczuje tego parcia na pęcherz, mnie ciśnie tak że ze dwa razy w nocy wstaje ale ja mam sen nerwowy wiec budzę sie jak tylko troche mi sie zachce.
Dziewczyny, odmeldowuje sie bo u nas taka burza dochodzi ze szok, mordor, piekło i wszystko naraz własnie piorun gdzieś rabnął niedaleko i mi sie az szklanki w szafce zatrzesły. Wyłączam wszystko i ide sciagac kwiatki z balkonu .
Dziewczyny, odmeldowuje sie bo u nas taka burza dochodzi ze szok, mordor, piekło i wszystko naraz własnie piorun gdzieś rabnął niedaleko i mi sie az szklanki w szafce zatrzesły. Wyłączam wszystko i ide sciagac kwiatki z balkonu .
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, popłakałam się ze śmiechu z tego kichnięcia!!!
groszq, ja mam alergię na siorbanie nosem, mój mąż od razu po łbie dostaje, jak tak robi, a jak ostatnio byłam na teorii, to facet za mną tak siorbał, ja słuchawki na full i i tak słyszałam, musiałam wyjść, bo co, zabić go tam na środku sali?
Doggi, ja nawet jeszcze nie latam w nocy, wystarcza mi od 22 do 8 rano Czasem się zbudzę na siku, ale to sporadycznie...
I mimo, że brzucha nie mam, to już plackiem na brzuchu nie poleżę, mam wrażenie, że w spojeniu mam piłkę tenisową i tak mnie gniecie, że muszę się lekko bokiem układać, a i tak przeszkadzają mi... CYCKI!
Cholera, przywykłam do malutkich, rozpłaszczały się i już, a teraz na tych balonach lewituję w powietrzu...
groszq, ja mam alergię na siorbanie nosem, mój mąż od razu po łbie dostaje, jak tak robi, a jak ostatnio byłam na teorii, to facet za mną tak siorbał, ja słuchawki na full i i tak słyszałam, musiałam wyjść, bo co, zabić go tam na środku sali?
Doggi, ja nawet jeszcze nie latam w nocy, wystarcza mi od 22 do 8 rano Czasem się zbudzę na siku, ale to sporadycznie...
I mimo, że brzucha nie mam, to już plackiem na brzuchu nie poleżę, mam wrażenie, że w spojeniu mam piłkę tenisową i tak mnie gniecie, że muszę się lekko bokiem układać, a i tak przeszkadzają mi... CYCKI!
Cholera, przywykłam do malutkich, rozpłaszczały się i już, a teraz na tych balonach lewituję w powietrzu...
agulqa_b
Fanka BB :)
doggi wspolczuje. mnie czase cos zaboli czasem zakluje ale nie az tak. na pecherz bobas czasem naciska bo nic mi sie nie chce a nagle takie parcie ze moge wybuchnac,ale to nie bol tylko po prostu jakbym 5godzin nie siusiala ;p
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, ja zawsze miałam wielkie, później po odchudzaniu zostały rodzyny i chociaż tęskniłam za dużymi, to małe mają swoje zalety, których czasem mi teraz brakuje
agulqa_b
Nulini to nie jest smieszne no jak ktos tak robi albo jak chorcha nie wiem czy wiecie o co mi chodzi to jest kaplica
Nulini a jak ktos ma naturalnie duze cycki i teraz mu urosly? Teraz sobie wyobraz jak ja sie na co dzien mecze z cyckamim
Nulini a jak ktos ma naturalnie duze cycki i teraz mu urosly? Teraz sobie wyobraz jak ja sie na co dzien mecze z cyckamim
Nulini, a to ja nie. od zawsze rozmiar sportowy, a po 22 miesięcznym karmieniu piersią rozmiar sportowy po przejściach . aż się boję jak te cycki po tych kolejnych rewolucjach będą wyglądać. chyba odwiedzę doktora Szczyta
agulqa, no trochę współczuję, ale na co dzień to one chyba nie są takie twarde i bolące jak teraz, co? ;-)
agulqa, no trochę współczuję, ale na co dzień to one chyba nie są takie twarde i bolące jak teraz, co? ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, jak już będziesz u Szczyta to zapytaj o zniżkę dla grup zorganizowanych, będę zaraz po Tobie
reklama
agulqa_b
Powiem Ci ze teraz juz na szczescie bola mnie tylko sutki. Ale co miesiac na tydzien przed miesiaczka umieram z bolu. Do tego stopnia ze zakladanie stanika boli wiec teraz to jest luksus poza tym ze troszke wieksze ;-)
Nulini a ja po Was. Biorac pod uwage ze chodze teraz bez stanika a rozmiary sa to bedzie co operowac ;-)
Nulini a ja po Was. Biorac pod uwage ze chodze teraz bez stanika a rozmiary sa to bedzie co operowac ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: