reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Ja odpukać nie mam żadnych dolegliwości i nie miałam, tylko nie sypiam najlepiej. Mam nadzieję, że się nie odwróci po porodzie i dzidzia nie da mi zbytnio popalić :-p

Dogii współczuję, jak tak czytam jak się męczysz...

reklama
Doggi współczuje tego parcia na pęcherz, mnie ciśnie tak że ze dwa razy w nocy wstaje ale ja mam sen nerwowy wiec budzę sie jak tylko troche mi sie zachce.

Dziewczyny, odmeldowuje sie bo u nas taka burza dochodzi ze szok, mordor, piekło i wszystko naraz własnie piorun gdzieś rabnął niedaleko i mi sie az szklanki w szafce zatrzesły. Wyłączam wszystko i ide sciagac kwiatki z balkonu .

Ostatnia edycja:
agulqa, popłakałam się ze śmiechu z tego kichnięcia!!! :-D:-D:-D

groszq, ja mam alergię na siorbanie nosem, mój mąż od razu po łbie dostaje, jak tak robi, a jak ostatnio byłam na teorii, to facet za mną tak siorbał, ja słuchawki na full i i tak słyszałam, musiałam wyjść, bo co, zabić go tam na środku sali?

Doggi, ja nawet jeszcze nie latam w nocy, wystarcza mi od 22 do 8 rano :-D Czasem się zbudzę na siku, ale to sporadycznie...

I mimo, że brzucha nie mam, to już plackiem na brzuchu nie poleżę, mam wrażenie, że w spojeniu mam piłkę tenisową i tak mnie gniecie, że muszę się lekko bokiem układać, a i tak przeszkadzają mi... CYCKI!
Cholera, przywykłam do malutkich, rozpłaszczały się i już, a teraz na tych balonach lewituję w powietrzu...

doggi wspolczuje. mnie czase cos zaboli czasem zakluje ale nie az tak. na pecherz bobas czasem naciska bo nic mi sie nie chce a nagle takie parcie ze moge wybuchnac,ale to nie bol tylko po prostu jakbym 5godzin nie siusiala ;p

sprite, ja zawsze miałam wielkie, później po odchudzaniu zostały rodzyny i chociaż tęskniłam za dużymi, to małe mają swoje zalety, których czasem mi teraz brakuje :-D

Nulini to nie jest smieszne :p no jak ktos tak robi albo jak chorcha nie wiem czy wiecie o co mi chodzi to jest kaplica :p
Nulini a jak ktos ma naturalnie duze cycki i teraz mu urosly? Teraz sobie wyobraz jak ja sie na co dzien mecze z cyckamim:p

Nulini, a to ja nie. od zawsze rozmiar sportowy, a po 22 miesięcznym karmieniu piersią rozmiar sportowy po przejściach :rofl2:. aż się boję jak te cycki po tych kolejnych rewolucjach będą wyglądać. chyba odwiedzę doktora Szczyta :rofl2::rofl2:

agulqa, no trochę współczuję, ale na co dzień to one chyba nie są takie twarde i bolące jak teraz, co? ;-)

reklama
Powiem Ci ze teraz juz na szczescie bola mnie tylko sutki. Ale co miesiac na tydzien przed miesiaczka umieram z bolu. Do tego stopnia ze zakladanie stanika boli wiec teraz to jest luksus poza tym ze troszke wieksze ;-)

Nulini a ja po Was. Biorac pod uwage ze chodze teraz bez stanika a rozmiary sa to bedzie co operowac ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry