reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

agulqa_b a juz myślałam że mnie sie zdaje i zaczynam cudować :-) bo od dwóch dni w pracy nie moge wysiedzieć tych 4 godzin. Nogi mnie bola tak jakbym miała zakwasy po maratonie, miejsca nie moge sobie znaleźć , wiercę sie kazdy fotel w pracy mi niewygodny. A po powrocie mam wrażenie że mi kręgosłup pęka a lędźwie gniją :-D Tak ze tylko pozycja leżąca i nogi na poduszce. Do tego dochodzi mi parcie na pęcherz jakby mi ktoś kamień zaszył w brzuchu . I pewnie przez te rewelacje jakas taka rozdrażniona jestem, od dwóch dni mam ochotę zamordować mojego kolegę który w drugim pokoju kaszle i chrząka a kichanie mojego męża wywołuje u mnie nerwice.

reklama
doggi mi sie spi duuuuzo lepiej odkad ja mam. jak przetestujesz daj znac :)

haha groszq nic mi nie mow ;p Ł ostatnio tak kichnal jak jechalismy samochodem, ze go zje***** ze ma mnnie nie straszyc bo wypadek spowoduje. normalnie myslalam ze zawalu dostane. a kaszle ostatnio tak glosno, ze ja nie wiem jak on to robi ;p no i oczywiscie mam sie go nie czepiac bo jeszcze troche i na palcach trzeba bedzie przy mnie chodzic ;p

groszq ja takie bóle krzyża mam od samego początku :/ trzeba zacisnąć zęby i czekać na styczeń ;)

A macie taj ze w mocy budzi was paskudny ból brzucha tak ze ledwo dochodzę do łazienki i jak zrobię siku jak ręką odjal, nienawidzę tych pobudek ta moja koleżanka co ma termin na luty mówi ze ma to samo :/

Doggi tez to mam :/ wogole mnie tak lupie w krzyzu od jakiegos tygodnia ze masakra, a najbardziej jak leze na lewym boku. Super, na brzuchu spac nie moge, na boku tez a na plecach nie umiem :( byle do stycznia... chociaz kto powiedzial ze sie wtedy wyspie :-D:eek:

Agulqa_b to nie masz tego bo ja jak nie pójdę do czuje jakbym miała wybuchnąć nie ma mowy żebym nie poszła raz tak bolało ze aż się porzygalam acrqz nie mogłam dojść i byłam T butelka po głowie żeby mnie zaniósł bo ja nie mogłam sie ruszyć

reklama
Do góry