reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

agulqa, mnie na szczęście jeszcze nic nie boli od chodzenia, oby jak najdłużej, bo nad morzem to się nałażę... A ja bardziej, niż z paznokci cieszę się z włosów na głowie, strasznie mi wypadały przed ciążą, normalnie bałam się, że łysa zostanę :szok: A na pazury stosowałam Eveline 8in1 i była świetna ;-)

reklama
nulini ja tez bym sie z wlosow bardziej cieszyla, ale nie mam z czego poki co. chociaz te pharmaton matruelle maja biotyne w sobie wiec moze cos sie ruszy i bedzie lepiej :)

Nulini ja o tym 8w1 słyszałam jakieś bardzo złe opinie, że mają jakiś szkodliwy składnik.
Mi 3msc po urodzeniu zaczęły włosy garściami wypadać. Niby coś brałam, ale było to bez sensu bo to naturalny proces i te co słabsze muszą po prostu wypaść

Nulini- ja też uzywalam 8w1 ale w porównaniu z tym, co się dzieje teraz z moimi paznokciami to jakiś kosmos. Nigdy mi tak ładnie nie rosły, e żadnej ciąży.

Kurde i wyszłam z posta :angry:

Wszystkie brzuszki super :-)
NULINI nawet brak twojego :-D

Jusia haha dobra teściowa :-D

Mnie też wysadzilo wczoraj siostra jak mnie zobaczyła to powiedziała ze sobie jaja robie :-D

Agulqa_b mam to samo :/ wczoraj poszłam spacerkiem zrobić pazury a potem dobkolezanki i jak do Olki dochodziłam to już w zasadzie nie szłam tylko się czołgałam :/ strasznie bolą mnie gnaty ale mnie bolą nawet w nocy jak śpię albo jak sobie siedzę po prostu mam nadzieje ze nie będzie do końca tak waliło

Nulini moja kosmetyczka powiedziała żeby szerokim łukiem unikać tych odżywek eveline, przy dłuższym stosowaniu paznokcie zaczynają dosłownie gnić. Regenerum dovpaznokci jest kozak i mię drogi!!

Elutka, też słyszałam o tym składniku, ale w sumie ja nie używałam tej odżywki ciągiem, tylko jak już mi pazury urosły długie i twarde, to odstawiałam. Z włosami w pierwszej ciąży miałam to samo, przez całą ciążę w ogóle nie wypadały, a po porodzie garściami!

jezyk, ja co sie z jakąś koleżanką spotykam to mnie pytają, czy mi się chce tipsy w ciąży robić :-D A teraz obcięłam pazury, bo już miałam tak długie, że pisząc na klawiaturze inną literę naciskałam opuszkiem, a inną paznokciem :-D

Doggi, teraz tą 8w1 wyrzuciłam, bo w ciąży i na czas karmienia nie wolno. Zostawiłam sobie Maksymalny wzrost :-D A o tej Regenerum nigdy nic nie słyszałam...

Oj mi też po porodzie włosy wypadały... dopóki nie skończyłam karmić piersią. I cały czas brałam Pharmaton.

reklama
agulqa_b to u mnie jeszcze ból w pachwinach tak mnie czasem męczy ze w nocy spać nie mogę ale zamówiłam poduszkę motherhood i mam nadzieję że pomoże :) bardzo mi brakuje tegov gadgetu

Nulini Regenerum teraz reklamują w tv jest cały pakiet na usta popękane (sprawdziłam zimą i po dwóch dniach usta mięciutki i głaviutkie a miałam normalnie aż do krwi), do rzęs (jeszcze nie próbowałam), do paznokci (to jest w tobie z pędzelkiem taki olejek ja smarowalam wieczorem po kąpieli bo dość długo siec wchlania i super, nawet jak na moje badziewie paznokcie naprawdę je polepszyly acteraz jak mam żele założone juz dość długo w sumie to sobie smaruje na odroscie żeby się nie niszczyły tak i jak mi odpadł jeden raz to zdecydowanie mocniejsze te paznokcie i płytka ładna)

Do góry