reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Nulini- kiedy ja nie cierpię zdjęć w ciąży, nie robię i nie mam.
A propo Doggi też to samo pomyslalam o tych baleronach:)

reklama
Gosha, Agulqa u mnie tak samo było z goleniem jak u Gosi... można z tego zrobić zabawę i wtedy obu stronom się podoba;-)

Jezyk też nie mam zdjęć z ciąży, zarówno z tej jak i z poprzedniej. Tak samo zabroniłam robić mi zdjęcia zaraz po porodzie w szpitalu.

Golenie... nienawidzę!

już teraz zaczynam myśleć, co tu zrobić żeby raz na zawsze zlikwidować włosy! szkoda, że przed ciążą nie pamiętałam jakie to upierdliwe zadanie - golenie się w ciąży. w ogóle Wam też tak szybko odrastają włosy, np. na nogach? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: hiper szybki porost, chyba przez hormony :confused2:

wspaniałe brzcholki, takie ładniutkie okrąglutkie

a oto mój brzuchol webcam-toy-foto2.jpg

Załączniki

• webcam-toy-foto2.jpg
    webcam-toy-foto2.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 59
Pola super brxuszek, juz cos widac :-)

Sprite rosna jak nienormalne wszedxie poza glowa. Tam tylko wypadaja. Ja jak skoncze karmic planuje isc na depilacje laserowa i zaczne od bikini. Taaaak, moze chociaz to zadziala :-)

sprite, mi włosy rosną jak szalone!!! Na głowie, nogach, bikini - SZAŁ! Ale na głowie to się cieszę, są gęste, mocne, nie wypadają, do tego paznokcie też mam jak tipsy i rosną błyskawicznie :-D

pola, ale fajny :-D

Doggi, zakrywasz te zapałki Kłamczucho! :-D

Widziały balerony... Balerony to mam ja. Szczególnie teraz, jak zaczynają puchnąć. Mam wrażenie ze mi je rozsadzi :-D

reklama
Nulini mam tak jak Ty poza wlosami na glowie ;-) co do paznokci tez sie ciesze :-)

Jejku... bylam na 20min na spacerku. Ale mnie kosci biodrowe bola, caly tylek obolaly i jakby kosc o kosc tarla :-(

Do góry