reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

dziewczyny macie cudne brzuszki :) i malutkie, patrząc na mój i Bozienki ;) Co do "przestawiania" w brzuchu, to może macica i dzidzie są jeszcze małe, ale ścianka macicy się baaaardzo powiększyła i to ona przestawia kiszki i pozostałe narządy;) i to są te najwcześniejsze ciążowe krągłości;) tak mi moja gin tłumaczyła

Angel - brzuszek teraz masz malutki w porównaniu z tym co będzie za parę miesięcy :) pokochaj go i ciesz się że jeszcze możesz np nogi ogolić i skarpety w miarę bezproblemowo założyć ;) bo to się wkrótce zmieni ;P

Dziewczyny: pojawiła się już wam krecha? Bo mi tak:) coraz wyraźniejsza jest!

(ps: swój brzuchol wkleje jak ktoś mi w końcu fotkę zrobi :) )

reklama
ivi- ja juz mam kreche, coprawda jeszcze cienka i slaba ale juz jest, bylam zaskoczona , ze tak szybko ale pozniej doczytalam ze u dziewczyn z ciemna karnacja to szybko sie moze pojawic...

to ja wstawię swój brzuszek

DSC00362.jpg 14 t 4 dni

Miska niezły brzuszek juz masz :tak:

Ivi ja jeszcze krechy nie mam. W poprzedniej ciąży byłam przekonana, że nie mam, ale miałam taki ogromniasty brzuch, a krechę tylko pod pępkiem, że dopiero po porodzie ja zobaczyłam :-D Teraz będę uważniej śledzić kiedy sie pojawi ;-)

A ja zgodnie z obietnica wrzucam fotkę brzuszka z dzisiaj (skończony 15 tc), dla porównania na koniec 12 tc

por

brzuszek nieco większy się wydaje niż w rzeczywistości, ale tak zawsze jest w ubraniu. Gołego brzuszka raczej nie odważę się pokazać, bo mam piękny zestaw (jeszcze mocno widocznych:baffled:) rozstępów z poprzedniej ciąży :zawstydzona/y:

Mata widać,że rośnie
a u mnie też pozostałości po ciążach,skóra się rozciągnęła i rozstępy mam okropne

na szczęście wysadza mnie tylko do przodu ;-)

co do rozstępów, to u Ciebie ledwo widać, a moje są o wiele gorsze, a to po jednej ciąży a nie trzech :sorry: tak więc nie martw sie rozstepami, bo inny maja i tak gorzej ;-)

oj widać i to mocno,ale już się do nich przyzwyczaiłam,mnie też wysadza środek brzucha,najważniejsze że maluszek rośnie reszta jest nie ważna

u mnie o dziwo rozstępów niewiele, ale w ciąży jak mi się skóra rozciąga to mam okropnie krosty ropne :( i to brzydko wygląda:(

a krechę pod koniec ciąży z Tymkiem miałam od samego dołu do samiutkiej gór, z pięknym kółeczkiem z pępkiem:D wyglądało to kosmicznie:D a mam bardzo jasną karnację

reklama
Do góry