reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

dziewczyny macie cudne brzuszki :) i malutkie, patrząc na mój i Bozienki ;) Co do "przestawiania" w brzuchu, to może macica i dzidzie są jeszcze małe, ale ścianka macicy się baaaardzo powiększyła i to ona przestawia kiszki i pozostałe narządy;) i to są te najwcześniejsze ciążowe krągłości;) tak mi moja gin tłumaczyła

Angel - brzuszek teraz masz malutki w porównaniu z tym co będzie za parę miesięcy :) pokochaj go i ciesz się że jeszcze możesz np nogi ogolić i skarpety w miarę bezproblemowo założyć ;) bo to się wkrótce zmieni ;P

Dziewczyny: pojawiła się już wam krecha? Bo mi tak:) coraz wyraźniejsza jest!

(ps: swój brzuchol wkleje jak ktoś mi w końcu fotkę zrobi :) )

reklama
ivi- ja juz mam kreche, coprawda jeszcze cienka i slaba ale juz jest, bylam zaskoczona , ze tak szybko ale pozniej doczytalam ze u dziewczyn z ciemna karnacja to szybko sie moze pojawic...

to ja wstawię swój brzuszek

DSC00362.jpg 14 t 4 dni

Miska niezły brzuszek juz masz :tak:

Ivi ja jeszcze krechy nie mam. W poprzedniej ciąży byłam przekonana, że nie mam, ale miałam taki ogromniasty brzuch, a krechę tylko pod pępkiem, że dopiero po porodzie ja zobaczyłam :-D Teraz będę uważniej śledzić kiedy sie pojawi ;-)

A ja zgodnie z obietnica wrzucam fotkę brzuszka z dzisiaj (skończony 15 tc), dla porównania na koniec 12 tc

por

brzuszek nieco większy się wydaje niż w rzeczywistości, ale tak zawsze jest w ubraniu. Gołego brzuszka raczej nie odważę się pokazać, bo mam piękny zestaw (jeszcze mocno widocznych:baffled:) rozstępów z poprzedniej ciąży :zawstydzona/y:

Mata widać,że rośnie
a u mnie też pozostałości po ciążach,skóra się rozciągnęła i rozstępy mam okropne

na szczęście wysadza mnie tylko do przodu ;-)

co do rozstępów, to u Ciebie ledwo widać, a moje są o wiele gorsze, a to po jednej ciąży a nie trzech :sorry: tak więc nie martw sie rozstepami, bo inny maja i tak gorzej ;-)

oj widać i to mocno,ale już się do nich przyzwyczaiłam,mnie też wysadza środek brzucha,najważniejsze że maluszek rośnie reszta jest nie ważna

u mnie o dziwo rozstępów niewiele, ale w ciąży jak mi się skóra rozciąga to mam okropnie krosty ropne :( i to brzydko wygląda:(

a krechę pod koniec ciąży z Tymkiem miałam od samego dołu do samiutkiej gór, z pięknym kółeczkiem z pępkiem:D wyglądało to kosmicznie:D a mam bardzo jasną karnację

reklama
Do góry