reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
A widzicie pierwszą fotkę, no jak to możliwe bez wzrostu wagi by ten brzuch aż tak wywaliło ;((

tak możliwe i nie przejmuj sie bo jak ty sie teraz przejmujesz to co będzie jak będziesz w 5 miesiącu ?? co gorsz w 9 ? kobieto ciesz sie nie kazdy może byc w cizy i miec kochjcego męża który akceptuje ciebie tak jak jesteś ty tez siebie zaakceptuj i bedzie git nagle świt sie zmieni kochana

atan, ty juz prawie półmetek -ruchy czujesz

ruchy czuje ;-) slabe ale sa nie kopniaki ale smyranko fikolki ;-) a ja stoje z waga odziwo ginek sie cieszy bo diety nie musze stosowac jem co chce a waze 86 czasem 87 i nic wiecej a jak zaczynalam sie starac mialam 85 lub 86 a widzicie jak mi brzuch wywalil a waga stoi ;-)

Angel, Atan ale rosna brzuszki! Super! No i nic tylko się cieszyć, że waga stoi a brzuszek rośnie :tak: wiadomo lepiej przybrać 8-10 kg niż 30 bo potem łatwiej się ich pozbyć ;-)

pokaze wam moj brzuchol poza tluszem to tam nic nie ma (ta mala gorka ktora sie zaznacza- to gorka z tluszczykiem:wściekła/y:) stroj typowo domowy :) zrbobone dzis wiec dziewcznki nie narzekajcie wy macie przynajmniej ciazowe te brzuchole

Załączniki

• DSCF5980.jpg
    DSCF5980.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 66
niektóre tak narzekają, ale nie wiem gdzie maja ten tłuszczyk? nieźle go kamuflujecie chyba :-D

ładne brzuszki ciążowe a wy narzekacie :) nie wolno :) cieszyć sie teraz można mieć bezkarnie brzuszek i nie wkręcać mi tu prosze już tych tłuszczyków których nie ma :-p

a ja tam tluszczyku niewidze :p wy tak mowicie ze macie luszczyk ze to ze tamto a jak pokazujecie zdiecie to nic a nic niewidac ;) atan sliczny brzuszek kamilaedi rowniez :) umnie przybylo od ostatniej wizyty 3 kg zaczynalam z 60 kgw 5 tygodniu spadlam do 56 kg w 12 tygodniu wzrosla do 59 kg a teraz w hmm chyba prawie 17 tygodniu 62-63 :) wiec niejest zle

reklama
Angel śliczny brzuszek i identyczny prawie jak mój a powiem ci szczerze że sama także myslę jak ty, zawsze miałam fioła na swoim punkcie tzn brzucha a teraz jak zaczyna rosnąc,waga poszła w górę,zmieniaja sie kształty to masakra juz, czasami mi sie płakac chce tak szczerze ale wydaje mi sie ze to wszystko przez głupie hormony mamy takie myśli ale z ciązy sie ciesze ze jest! Wiec głowa do góry i czarne mysli odganiamy :))))

Atan również śliczny brzuszek, rośnie widać różnicę na zdjęciach!

Do góry