reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
A widzicie pierwszą fotkę, no jak to możliwe bez wzrostu wagi by ten brzuch aż tak wywaliło ;((

tak możliwe i nie przejmuj sie bo jak ty sie teraz przejmujesz to co będzie jak będziesz w 5 miesiącu ?? co gorsz w 9 ? kobieto ciesz sie nie kazdy może byc w cizy i miec kochjcego męża który akceptuje ciebie tak jak jesteś ty tez siebie zaakceptuj i bedzie git nagle świt sie zmieni kochana

atan, ty juz prawie półmetek -ruchy czujesz

ruchy czuje ;-) slabe ale sa nie kopniaki ale smyranko fikolki ;-) a ja stoje z waga odziwo ginek sie cieszy bo diety nie musze stosowac jem co chce a waze 86 czasem 87 i nic wiecej a jak zaczynalam sie starac mialam 85 lub 86 a widzicie jak mi brzuch wywalil a waga stoi ;-)

Angel, Atan ale rosna brzuszki! Super! No i nic tylko się cieszyć, że waga stoi a brzuszek rośnie :tak: wiadomo lepiej przybrać 8-10 kg niż 30 bo potem łatwiej się ich pozbyć ;-)

pokaze wam moj brzuchol poza tluszem to tam nic nie ma (ta mala gorka ktora sie zaznacza- to gorka z tluszczykiem:wściekła/y:) stroj typowo domowy :) zrbobone dzis wiec dziewcznki nie narzekajcie wy macie przynajmniej ciazowe te brzuchole

Załączniki

• DSCF5980.jpg
    DSCF5980.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 64
niektóre tak narzekają, ale nie wiem gdzie maja ten tłuszczyk? nieźle go kamuflujecie chyba :-D

ładne brzuszki ciążowe a wy narzekacie :) nie wolno :) cieszyć sie teraz można mieć bezkarnie brzuszek i nie wkręcać mi tu prosze już tych tłuszczyków których nie ma :-p

a ja tam tluszczyku niewidze :p wy tak mowicie ze macie luszczyk ze to ze tamto a jak pokazujecie zdiecie to nic a nic niewidac ;) atan sliczny brzuszek kamilaedi rowniez :) umnie przybylo od ostatniej wizyty 3 kg zaczynalam z 60 kgw 5 tygodniu spadlam do 56 kg w 12 tygodniu wzrosla do 59 kg a teraz w hmm chyba prawie 17 tygodniu 62-63 :) wiec niejest zle

reklama
Angel śliczny brzuszek i identyczny prawie jak mój a powiem ci szczerze że sama także myslę jak ty, zawsze miałam fioła na swoim punkcie tzn brzucha a teraz jak zaczyna rosnąc,waga poszła w górę,zmieniaja sie kształty to masakra juz, czasami mi sie płakac chce tak szczerze ale wydaje mi sie ze to wszystko przez głupie hormony mamy takie myśli ale z ciązy sie ciesze ze jest! Wiec głowa do góry i czarne mysli odganiamy :))))

Atan również śliczny brzuszek, rośnie widać różnicę na zdjęciach!

Do góry