reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
ivi ogromniascie piekny brzuszek mialas z Tymkiem :) ja w 1 ciazy jak mowilam niemialam zadnej krechy teraz sie juz pojawia .A jak dziewczyny z waszym owlosieniem ?? ze sie tak zapytam bo ja mam masakre doslownie chyba sie zmieniam w malpke ;) i do tego rosną jak niewiem szybko

Tunia szliczny brzusio okrąglutki zaczyna się robić :)
Ivi inponująca krecha!! Sliczny brzusio
Bożenka co do owłosienia zauważyłam że wiecej zaczynam miec go na rękach :p mam na brzuchu również ale to dlatego że zawsze miałam problemy z hormonami i przy moim PCO miałam kreskę włosków pod pępkiem :p

hehe lasteputina to ja mam tez na brzuchu wiecej wloskow na piersiah sie pojawily takie czarne ze szok najsmieszniejsze jest to ze wszedzie mi sie wlosy nowe pojawiaja a z glowy to doslownie garsciami wyciagam zaniedlugo bede lysa ;)

Bozienka aaaaale mam to samo :( Cały dom usiany jest moimi włosami a przez wieksza czesc czasu nosze je spiete!! Cala lazienka, caly pokoj.. NO koszmar :/
A do rosniecia to ja juz sie poddałam ;] Pod pachami, nogi no i ekhm.. masakra musialabym sie golic co dziennie lub max co drugi dzien.. Na brzuchu na piersiach.. to samo.. No i zauwazylam na twarzy na szyi i z boku twarzy taki bialy delikatny meszek :szok:
Co sie dzieje :D

reklama
jutro zaczynamy 16tydzień :happy:

Zobacz załącznik 390092 img_0798.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry