reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

ivi umnie sie tez krecha pojawia narazie jest do pepka taka wyrazna z Kasjankiem tego niemialam wogole ta ciaza to clakiem co innego niz 1 ;) ehh ja sie tam ciesze z mojego wielkiego brzuszka i niech bedzie jeszcze wiekszy i wiekszy i wiekszy :) a wy dziewczynki tez sie cieszcie jeszcze wam zabraknie tego ciazowego brzuszka a jak ktos wam mowi ze jestescie grobe ablo cos takiego to sie tym nieprzejmujcie moze jestescie albo bedziecie troche grobsze ale bedziecie miec swoje najwieksze szczescie mi maz tez mowi ze to tylek mo urosl ze to tluszczyk sie wylewa ale zawsze dodaje ale z tego bedzie "Kornelia" (maz jest przekonany ze dziewczynka bedzie ) coprawda wkurza mnie ze tak mi mowi ale to nic przezyjemy jakos

IVI a moze tak pokazesz nam brzuszek swoj :)

mata sliczny okraglutki brzuszek :)

reklama
Tunia toż ty maz koncówkę 13 tygodnia :yes: Bardzo ładnie sie zaokraglił!

Mata czy to mi aby nie wyglada na chłopięcy brzuszek? :-) Zartuje - ale napiszcie jakie miałyście z kształtu brzuszki przy pierwszym dziecku> Czy mamy chłopców faktycznie piłeczki a dziewczynek rozlany na boki czy bez reguły? :-)

Mi tak na boki raczej idzie zdecydowanie..

Miska też masz juz dorodny brzusio :-)

ivi dokładnie już dawno nie pokazywałaś! Pokażcie te kreski jak wygladaja bom ciekawa :yes:

Angel z Dobrusią miałam opone wielką i rozlany, teraz tylko do przodu wypycha, ale nie kierowałabym sie kształtem brzucha na daną płeć.

Jak byłam z corką w ciązy to na studniach pewna kobitka powiedziała: ale masz brzuch, na dziewczynkę, mówię Ci, ja zawsze dobrze potrafie wyczytac z kształtu brzucha. Po kilku tygodniach ta sama babeczka: No brzuszek to masz na chłopca, zapamiętaj co mówie, bo nigdy jeszcze sie nie pomyliłam :-D:-D:-D

Ja czuję chłopaka, może jutro cos uda się dostrzec na wizycie ;-)

moją obecną pokażę wam razem z fotkami brzuszka;)
a tak wyglądała moja krecha w 9 miesiącu z Tymkiem

Załączniki

• brzusioTymka-krecha.png
    brzusioTymka-krecha.png
    48,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry