reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Powiem wam szczerze, ze zaczynam sie zle czuc z tym brzuchem..
Chodzi o to, ze cale zycie mialam fobie na jego punkcie. Nie obchodzily mnie duze cycki, czy nawet tylek, ale odstajacy brzuch to byla moja schiza :/
A teraz tak strasznie go wyrzucilo i poprostu źle mi , bo wkoncu to dopiero koniec 3 miesiaca a wygladam jak w 6 przynajmniej :( Wiecie co mam na mysli?

Takie małe porównanie- zaznaczajac, że na wadze NIC nie doszło! :/

poczatek 9 tydzień:

DSC00031.jpg

Koniec 12 tygodnia :/

DSC00042.jpg

I z boku..mąż mnie rozśmieszył ale adekwatne byłyby łzy do tego obrazka :no2:DSC00049.jpg

A widzicie pierwszą fotkę, no jak to możliwe bez wzrostu wagi by ten brzuch aż tak wywaliło ;((

reklama
Kochana Ty jestes w ciazy wiec kazda z Nas tak wyglada albo za niedlugo bedzie wygladac:)Ja jestem dumna ze brzuszek odstaje i staje sie bardziej pelniejszy to powod do radosci a nie do smutku:

jestem w szoku :( ja swojego brzuszka wypatruje ale go nie widze :( mam lekko pogrubione tylko podbrzusze a jestem prawie w 12 tyg :( buuuu az smutno bo bardzo bym chciala juz widzec brzusio:(

Eh nie no..ale mowia, ze u kobiet z nadwaga moze dluzej byc nie widoczny..a tutaj mi bardzo podniosl ciazowy brzuszek ta warste tluszczu i wyglada jak wyglada.. a to 3 msc dopiero :( CO bedzie potem? Martwie sie..

Angel- ja na pocieszenie napisze moze jak moja kumpela z pracy miala...ona tez jest okraglutka i do tego na serio niziutka, jak przyjechala po pierwszym miesiacu chorobowego to prawie jej nie poznalysmy, przytyla od 5 tc do 9 tc ponad 5 kg i brzuch sie baaaaardzo uwidocznil (chociaz wczesniej plaska raczej tez nie byla), wygladala jak w mniej wiecej 5 miesiacu;-)
pozniej my bylysmy u niej, znowu meeeega brzuch a to dopiero byl chyba 12 tydzien wlasnie.
Ale teraz jest na koncowce i nie wyglada jak slon, naprawde nawet ładnie, brzuszek sie zatrzymal w pewnym momencie i jest odpowiedni do jej figury, nie wyglada strasznie i jakos nienaturalnie.
czasem laski baaardzo chude na koncowce wygladaja smiesznie, az nienaturalnie, jak chude a maja bardzo wielkie, wieeeelkie brzucholce, serio, wiec nie smutaj sie prosze ok!
wszystko sie, ze tak powiem wyrowna i bedziesz wygladala bardzo ładnie do samego konca, zobaczysz!!

ja tak jak juz pisalam; w pierwszej ciazy zaczynalam z nadwaga (mialam 10 kg wiecej niz teraz), a brzuch wylazli powoli bardzo zupelnie jak teraz, wiec na serio reguly nie ma, a mnie oczywiscie juz to martwi, wstaje rano i jestem zupelnie plaska, wiec martwie sie jak cholera czy to dziecko rosnie, wiec spoko, TY przynajmniej masz pewnosc, ze dzidzius rosnie sobie tam zdrowo i sie rozpycha, a co!!
Glowa do gory Angel!!!

Angel masz brzuszek super i nie martw się na zapas,czasami maluszek rośnie i zabiera od nas i nie widać wtedy różnicy w wadze
u mnie też spory brzuszek jest,ale jak stoję bo na leżąco to ledwo go widać,tylko brzuch po ciąży

Angel ja wyglądam naprawdę bardzo podobnie do Ciebie i cieszę się tym brzuszkiem... wydaje mi się, że coś tam się w środku poprzestawiało, żeby zrobić miejsce dla dzidziusia i dlatego ten brzuszek taki wypchnięty, ale tak jak mówię - kiedy mamy go mieć bezkarnie jak nie w ciąży ;-)

reklama
Dziękuje Wam za słowa otuchy :)
Mąż się na mnie złości też jak się tym smuce, bo mówi, że tak wkoncu powinno byc i nie rozumie o co mi chodzi :zawstydzona/y:

Bardzo jestem ciekawa Waszych brzuszków ;-)

Do góry