reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Powiem wam szczerze, ze zaczynam sie zle czuc z tym brzuchem..
Chodzi o to, ze cale zycie mialam fobie na jego punkcie. Nie obchodzily mnie duze cycki, czy nawet tylek, ale odstajacy brzuch to byla moja schiza :/
A teraz tak strasznie go wyrzucilo i poprostu źle mi , bo wkoncu to dopiero koniec 3 miesiaca a wygladam jak w 6 przynajmniej :( Wiecie co mam na mysli?

Takie małe porównanie- zaznaczajac, że na wadze NIC nie doszło! :/

poczatek 9 tydzień:

DSC00031.jpg

Koniec 12 tygodnia :/

DSC00042.jpg

I z boku..mąż mnie rozśmieszył ale adekwatne byłyby łzy do tego obrazka :no2:DSC00049.jpg

A widzicie pierwszą fotkę, no jak to możliwe bez wzrostu wagi by ten brzuch aż tak wywaliło ;((

reklama
Kochana Ty jestes w ciazy wiec kazda z Nas tak wyglada albo za niedlugo bedzie wygladac:)Ja jestem dumna ze brzuszek odstaje i staje sie bardziej pelniejszy to powod do radosci a nie do smutku:

jestem w szoku :( ja swojego brzuszka wypatruje ale go nie widze :( mam lekko pogrubione tylko podbrzusze a jestem prawie w 12 tyg :( buuuu az smutno bo bardzo bym chciala juz widzec brzusio:(

Eh nie no..ale mowia, ze u kobiet z nadwaga moze dluzej byc nie widoczny..a tutaj mi bardzo podniosl ciazowy brzuszek ta warste tluszczu i wyglada jak wyglada.. a to 3 msc dopiero :( CO bedzie potem? Martwie sie..

Angel- ja na pocieszenie napisze moze jak moja kumpela z pracy miala...ona tez jest okraglutka i do tego na serio niziutka, jak przyjechala po pierwszym miesiacu chorobowego to prawie jej nie poznalysmy, przytyla od 5 tc do 9 tc ponad 5 kg i brzuch sie baaaaardzo uwidocznil (chociaz wczesniej plaska raczej tez nie byla), wygladala jak w mniej wiecej 5 miesiacu;-)
pozniej my bylysmy u niej, znowu meeeega brzuch a to dopiero byl chyba 12 tydzien wlasnie.
Ale teraz jest na koncowce i nie wyglada jak slon, naprawde nawet ładnie, brzuszek sie zatrzymal w pewnym momencie i jest odpowiedni do jej figury, nie wyglada strasznie i jakos nienaturalnie.
czasem laski baaardzo chude na koncowce wygladaja smiesznie, az nienaturalnie, jak chude a maja bardzo wielkie, wieeeelkie brzucholce, serio, wiec nie smutaj sie prosze ok!
wszystko sie, ze tak powiem wyrowna i bedziesz wygladala bardzo ładnie do samego konca, zobaczysz!!

ja tak jak juz pisalam; w pierwszej ciazy zaczynalam z nadwaga (mialam 10 kg wiecej niz teraz), a brzuch wylazli powoli bardzo zupelnie jak teraz, wiec na serio reguly nie ma, a mnie oczywiscie juz to martwi, wstaje rano i jestem zupelnie plaska, wiec martwie sie jak cholera czy to dziecko rosnie, wiec spoko, TY przynajmniej masz pewnosc, ze dzidzius rosnie sobie tam zdrowo i sie rozpycha, a co!!
Glowa do gory Angel!!!

Angel masz brzuszek super i nie martw się na zapas,czasami maluszek rośnie i zabiera od nas i nie widać wtedy różnicy w wadze
u mnie też spory brzuszek jest,ale jak stoję bo na leżąco to ledwo go widać,tylko brzuch po ciąży

Angel ja wyglądam naprawdę bardzo podobnie do Ciebie i cieszę się tym brzuszkiem... wydaje mi się, że coś tam się w środku poprzestawiało, żeby zrobić miejsce dla dzidziusia i dlatego ten brzuszek taki wypchnięty, ale tak jak mówię - kiedy mamy go mieć bezkarnie jak nie w ciąży ;-)

reklama
Dziękuje Wam za słowa otuchy :)
Mąż się na mnie złości też jak się tym smuce, bo mówi, że tak wkoncu powinno byc i nie rozumie o co mi chodzi :zawstydzona/y:

Bardzo jestem ciekawa Waszych brzuszków ;-)

Do góry