reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Fajniutki brzusio monika  :)  Teraz przynajmniej nie czuję się osamotniona ;)

No to teraz się zacznie zapełniać ten wątek, a brzuszki będą coraz to większe  ;D ;D

reklama
Bardzo sliczne i zgrabne brzusie :) Ja mojego Wam nie pokaze (nie mam aparata cyfrowego jeszcze), chociaz moim zdaniem jest calkiem spory ;) Ale to pewnie tylko moje zdanie. Czy Wy tez tak macie ze Wasz wydaje Wam sie ze jest oooogromny? ;-)

Megusek TAK.... ja chyba tego brzucholca nie lubie. staram sie wiazac jakies bluzeczki czy cos w panie aby nikt nie zobaczyl...bo nie wiem czy wyglada na ciaze czy na grubasa. w sumie w ameryce wiekszosc kobiet to wieloryby wiec nawet w 9 miesiacu nie bede odbiegac od normy.... ale ja chce byc szczupla :(

zgrabne brzuszki dziewczynki :) monika czekaj jeszcze kilka miesiecy a zapomnisz jak to jest widziec swoje stopy ;D megusek moj wydaje mi sie znacznie wiekszy niz w poprzedniej ciazy i to o wiele :D jednak sa dobre tego strony np ustepuja mi juz miejsca w komunikacji miejskiej ;D wiec nie jest zle ;) pozdrawiam was serdecznie :)

Ewcia bo miesnie twojego brzusia pamietaja poprzednia ciaze. tak czytalam ...w pierwszej wolniej rosnie , potem szybciusio wywala. O jaaa powaznie ustepuja ci miejsca siedzace... a to jest akurat bardzo polskie i bardzo bardzo mile.
Jezu nie widziec wlasnych stop... nie straszcie mnie plizzzz.

to oczywiscie nie jest regola niektore kobitki sa tak szczuplutkie ze brzusze jest niewielki ;) ja pamietam swoja pierwsza ciaze turlalam sie jak kulka ;D najgorsze bylo lato jak byly upaly ale przezylam i nawet jestem gotowa to przezyc po raz drugi :) wiec chyba nie bylo najgorzej ;D pozdrowionka dziewczynki

Witam :)
Monika pomysl jak to by bylo w zimie....nie widziec swoich stop? moja szwagierka (urodzila 28 grudnia ub.r) od czasu jak spadly sniegi i zrobilo sie slisko byla uziemiona w domu! Nam to raczej nie grozi bo do pierwszych sniegow wszystkie bedziemy tulic nasze dzidzie w ramionach :)

O jezu jak kulka.... przerazajace!!!!
Sluchajcie a nasze dzidzie to chyba urodza sie tak optymalnie. snieg nas nie dopadnie ale tez upal nas nie zmeczy bo brzusie nie beda ogromne na lato :) Ciekawe jaki to znak zodiaku...chyba skorpiony ...

paula jest z pierwszego i jej znak to skorpion ;D nasze samopoczucie pewnie bedzie zalezalo od temp. na zewnatrz ;) najlepsza moim zdaniem jest wiosna wtedy jest fajniutka pogoda na spacerki :laugh: pozdrowionka

reklama
Czeka nas kilka miesięcy zimowych w prawie całkowitym zamknięciu. Tylko lekarz- dom, lekarz - dom....

Do góry