reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
ale masz sliczny brzuszek Dorota :):) cudny! taki w sam raz, nie za duzy nie za maly. I pepus i odstaje ;) My mamy dziure jeszcze a w kolo napieta skore.

Dorotak-bombowa figura i super brzuch.
Mi się wydaje (i chyba tak jest), że ostatnio zupełenie mi nie rośnie brzuszek..Waga stoi wciąż w miejscu. Jak długo można tak nie tyć??
A ja mam pępek cały czas schowany (znazcy dziurka) i patrząc na jej głębokość nie chce mi się wierzyć, że kiedykowiek wyjdzie z ukrycia ;)

Pieknie Dorotka :D ja sie powtorze ale co mi tam... sliczna figura i slodki brzusio.
A mi sluchajcie" wywalilo " brzuchol w ciagu jednej nocy.... wczoraj zapinalam spodnie a dzis juz nie!!! smieszne to ale teraz to juz chyba z dnia na dzien bedzie roslo

Monika fajne odkrycie ale powiedz ze tym razem sie ucieszylas...a nie tak jak czasem bywa po swietach???
Dziekuje Dorotko -chudzielcu za takie fajne zdjecie ty to naprawde szczuplaczek jestes... czekamy na nowe..

Dorotak sliczny brzunio :) ... cos mi sie wydaje ze u Ciebie jednak maly chlopczyk siedzi .. mialam podobny i Dawidek rosnie ;)

reklama
No no dziewczyny bez takich tam pochlebstw, bo się zawstydziłąm  :-[, ale dziękuje za miłe słowa, ja też lubię mój rosnący brzusio, hihi
TERAZ CZEKAM NA WASZE ZDJĘCIA BRZUSZKÓW
:)

Co do pępka to już jak mi się okres spóźniał to widziałam że jest inny i piersi bolały co było dla mnie oznaką ciąży, choć pierwszy test nie wykazał ciąży. Ale w pierwszej ciąży później mi się wystaweił  :)

Do góry