reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

nie bedzie tak zle ;) jak zimowa pogoda dopisze to bedzie mozna wychodzic na krotkie spacerki z dzidzia ;D pozdrowionka

reklama
no wlasnie :) dzidzi juz niedlugo po tym jak przyjdzie na swiat musi miec kombinezon :) ubieramy sie na cebulke i spacerujemy!

pozdrawiam

Dorotak, fantastyczny brzuszek! A\swoja droga masz racje temat "brzuszki" a zdjęć jak na lekarstwo. W środe robie sobie kolejne, więc przeslę. Dziewczeta, chwalcie się!!

Ja też muszę sobie zrobić tego samego dnia z rana i wieczorem bo różnica kolosalna, więc am pokaże, tylko że ostatnio taki gorący okres, że w domu to tylko gotuję i sprzątam a nie mam czasu na swoje zajęcia :(

A wczoraj jak wróciłam z pracy tak okropnie się objadłam, że brzusio duuuży szkoda że nie zrobiłam sobie zdjęcia, hihi... aż sama sobie się dziwiłam jak tak można się objeść ;) Więc myślałam że dziś waga mnie przeraźi ale dalej w granicach 1-1,5 kg na plusie.

hello.... co do wagi to az dziwne...brzuch jak gdybyt extra 10 kilo a na wadze tylko 2 kilo wiecej.... a nawet nie dwa. Smieszne. Dzis w muzeum widzialamm w sloiku dzidzie 14 tygodniowa... zadziwiajace jakie to malenstwo.... a 24 tygodnie to juz taaaakie duze. a 36 to juz gigant.... jak my to donosimy ???

No, Dziewczęta, ja wysyłam swój brzuch już po raz 3, ale z resztą to jest bieda...Miały być fotki brzuszków, a jest....prawie nic!
Przesyłam ogólna naganę i zachęcam do poprawy. Przecież to takie ciekawe, jak różnie rośniemy i jakie są róznice pomiędzy nami...
U mnie jest 15 tydzień ciąży. Waga w góre od początku ciązy poszła o 1 kg. A wyglądam.... hihihih.
Pozdrawiam
POla

bardzo zgrabna z ciebie kobitka Pola i sliczny brzuszek :) ja niestety nie posiadam aparatu cyfrowego a naprawde chetnie pochwalilabym sie swoim brzucholem :( pozdrawiam dziewczyny moze cos wymysle ;)

dzięki za pochwałkę Ewa :)
Wymyśl cosik, chetnie sobie poopatrzę na koleżanki w tej samej co ja sytuacji życiowej ;)
Czekam dziewczyny na Wasze zdjątka, bo to niezła dla nas na przyszłość pamiątka :)
Gorące pozdro, lecę jeść, mniam, mniam
Pola

Pola też uważam, że świetnie wyglądasz. Mam nadzieję, że pozostałe kobitki się ośmiela i wyślą swoje fotki. Dziewczyny wasze zdjecia są przecudne, tchną kobiecą siłą, radością i odwagą. Dajcie innym ogrzać się przy ogniu waszego szczęścia.

reklama
Do góry