reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Napisałam do do Aletki w sprawie zastrzeżenia tego wątku i odpisała mi, że jest cały dział ALBUMY (choć nie wiem gdzie ???). Można poprosic admina by w tym dziale zrobił nowy poddział dla nas. Musiałybyśmy spisac wszystkie osoby które maja miec dostep do zdjec ( ich nicki) i dostarczyc taka liste adminowi (Aletka mogłaby być pośrednikiem) Jelsi taki dział zostanie stworzony mozna do niego przeniesc nasz dotychczasowy zdjecowy watek, a jesli nie to w nowym podzdiale bedziemy mogły ( po otrzymaniu dostepu) stworzyc taki watek.

Jeszcze muszę się dowiedzieć gdzie jest ten dział ALBUMY (ale jestem ciemna  ::))

Czekam na Wasze zdanie w tej sprawie!!

reklama
Nie panikujcie.Zdarzalo sie ze ktos podkradal zdjecia,lub podszywal sie pod kogos innego.Ale zeby odrazu wymyslac sobie zamykanie dzialu i tylko dla "wtajemniczonych" ?? Dziewczyny przesadzacie

niw wiem jak to mozliwe ale jestem w 10 tyg i juz widac brzuszek moze dlatego ze to druga ciaza w pierwszej bylo widac troszke w 4 czy 5 miesiacu ciekawe od czego to zalezy :D

Ewunia ja jestem w 10 i tez juz zmienilam rozmiar jeansow i pierwsza bluzeczke ciazowa na zapas kupilam. moj brzuszek juz okragly.... taki jak po obrooooomniastej kolacji. rano w sumie za wiele nie widac ale wieczorkiem tak ... dziwaczne bo to moja pierwsza ciaza. wiem ze w drugiej miesnie pamietaja i szybciej brzusio sie formuje.... ale w pierwszej?

ja mam teraz taki brzuszek jak mihr na swoich wczesniejszych zdjeciach z 10 tygodnia w sumie sie ciesze ze go widac ale jestem ciekawa jaki bedzie za kilka miesiecy skoro rosnie w takim tepie w pierwszej ciazy mialam pod koniec spore brzucho kazdy pytal czy to aby nie blizniaki a to byla tylko moja coreczka ;D mysle ze rozmiary naszych brzuszkow i tempo w jakim rosna zalezy od naszych genow i dla kazdego jest indywidualne jednak na pewno kazda z nas oczekuje z niecierpliwoscia na czas kiedy brzusio bedzie widoczny i poczujemy pierwsze ruchy dzidziusia pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuski i brzuchatki :D

boze dziewczyny jakie cudne brzusie1Moj dawny brzuszek lezy mi na kolanach i słodk chrapie! ;D ;D

Śliczny brzusio Pola, mi może z 0,5 kg przybyło ale też brzuszek tak jak nadety, w szczególności pod wieczór  ;)
Bo na początku to macica najbardziej zwiększa swoją objętość, na i dzidzi też już zaczyna szybciej rosnąć  :laugh:

Wlasnie!
JA sie obawialam ze to cos nienormalnego.... rano brzuszek prawie plaski - no prawie prawie plaski...a wieczorem... balonik ! ale widac nie tylko ja wiec jest ok:)

reklama
Napisałam do do Aletki w sprawie zastrzeżenia tego wątku i odpisała mi, że jest cały dział ALBUMY (choć nie wiem gdzie ). Można poprosic admina by w tym dziale zrobił nowy poddział dla nas. Musiałybyśmy spisac wszystkie osoby które maja miec dostep do zdjec ( ich nicki) i dostarczyc taka liste adminowi (Aletka mogłaby być pośrednikiem) Jelsi taki dział zostanie stworzony mozna do niego przeniesc nasz dotychczasowy zdjecowy watek, a jesli nie to w nowym podzdiale bedziemy mogły ( po otrzymaniu dostepu) stworzyc taki watek.

Jest taki dział związki rodzinne i tam na dole jest album rodzinny, jak na razie jest tam tylko dział dzieci kwietniowych.
Umieszczamy tam nasze zdjęcia , dostęp do tego mają tylko te mamy które są na liście .
Musicie się uzbroić w cierpliwość ,myśmy też czekały troszke.

I przy okazji GRATULACJE DLA WSZYSTKICH LISTOPADOWYCH MAM!

Do góry