reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

:-D Anii cwaniaczka czarna kiecke zalozyla...nie fer ja nie ma zadnych rzeczy na ciaze czarnych....
Dorcia Ty kochana nie obraz sie ale wygladasz komicznie ten brzuchol wogle nie pasuje do Ciebie.... jest szerszy niz Ty!! chyab pierwszy raaz widze cos takiego..hihihihiiiii dupcia szczuplutka udka szczuplutkie i wielki arbuz z przodu...!!!!! niezle go tam podchodowalas....:-)

reklama
Lucyann jak jestem w tej kiecce to każdy mówi że taki malutki brzuszek mam...a jak tylko ubiorę coś innego to od razu inna mowa...wiadomo.czarny wyszczupla...

Megusek Ty faktycznie masz jeszcze brzucholek wysoko!! wiec Moze wpadniesz do ans umyc okna bo nie moge nikogo znalezc do tej pracy??

dobra mysl napewno u kazdej z nas znalazlaby sie jakas robotka okna dywany itd hi hi w koncu niedlugo swieta mozna juz cos zaczac robic

reklama
Góralka ty dzisiaj już też można powiedziec że po terminie!!!
Więc szmata, mop i do sprzątania....
A co!!!
U mnie juz się świeci w domu!!!!
Nie ma co sprzątać :))

Do góry