reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

Ewa u mnie tak nie bardzo jestem rasowym byczkiem i szybko potrafie sobie zakochanie wyleczyc !! z wiernoscia dotad tez bywalo kiepsko?! zobaczymy moze dziecko mnie ustakuje? wczesniej z mezem niby wykapany zwiazek byk koziorozec ale byl wykapany wolny zwiazek on robil co chcial i ja tez skonczyl sie rozwodem!! nie ma chyba zasdy na to Kobiety byki bardzo dbaja o ognisko rodzinne!! dom jest swietoscia

reklama
Lucyann no teraz to wpadłaś, musimy sie zgadać na gg albo skype, rozbudziłaś we mnie ciekawość tymi jaszczurami orłami itp :) Ja się tam nie znam na literaturze i fachowcach nie licząc nietrafionych horoskopów gazetowych itp, moje opinie poparte są li wyłącznie własnymi obserwacjami. Umawiaj się ze mną szybciutko, bo janioły już odliczają godziny ;)

Hej Góralka

Widziałam że masz termin dzień po mnie.(10 listopada)
Powiedz jak się czujesz i co wogóle czujesz?
A może już urodziłaś...??
U mnie cisza przed burzą...
Bóle krocza są i nawet jakieś zwiększone skurcze ale mała siedzi głęboko i na świat do nas nie chce przyjść....
Podziel się wiesciami...
Buzia;-)

ano nic szczególnego nie czuję, miewam mdłości jak przez całą ciążę, staram się sporo pić więc w ciągu dnia co chwilę siku, ból krocza, szczególnie po lewej stronie towarzyszy mi od wielu miesięcy, hmmm co jeszcze ..........a wiem, przy kaszlnięciu mam wrażenie, że dzieciak uderza główką w moją miednicę alboco, prawie słychać zgrzyt kości, nie da się przy tym nie krzyczeć z bólu, wróciła mi senność, więc przysypiam w ciagu dnia nieraz parę razy, mimo to dobrze sypiam w nocy. A wiem, od wczoraj boli mnie staw kolanowy, prawdę powiedziawszy spodziewałam sie, że kolana wysiadą mi już dawno, dziwię sie, że tak długo się nie odzywały, szczególnie, ze przytyłam 17 kg (a może i więcej). No i obowiązkowo obrzęki stóp i dłoni, z tym, że dłonie baaaaaaaaardzo, czasem nie nadają sie nawet do stukania w klawiaturę. Ale się nagadałam heheh

Góralko!!

U mnie obrzęki dłoni, nie pozwalaja zasnąć a jak już zasnę to budzą mnie mróweczki i sztywne palce....
Jeden palec mam cały czas zdrętwiały...
Lekarka powiedziała że nic na to nie poradzimy. Trzeba się przemęczyć do porodu...
Nic nie mówię o noszeniu obrączki...Już z miesiąc nie noszę bo dawno nie wchodzi na palucha!!
Ja tez śpię w dzień, jakoś zmęczona strasznie jestem a w zasadzie nic nie robię... W nocy śpię jak zabita:)
I też nic sie nie dzieje oprócz bólu krocza i jakiś małych skurczów....
Dawaj Góralka znac jak cosik się zacznie :)
Czekam z niecierpliwością.

Buzia

oka, jeśli zdążę, bo wiesz, ja sobie wykoncypowałam, że zacznę odczuwać cokolwiek przy rozwarciu 5cm, potem szybka akcja, tyle tylko, żebym zdążyła się przekąpać i dojechać do zakopanego. I tej wersji będę sie trzymać hihihih ale tak poważnie, to wyślę smska

reklama
Do góry