reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Ewa u mnie tak nie bardzo jestem rasowym byczkiem i szybko potrafie sobie zakochanie wyleczyc !! z wiernoscia dotad tez bywalo kiepsko?! zobaczymy moze dziecko mnie ustakuje? wczesniej z mezem niby wykapany zwiazek byk koziorozec ale byl wykapany wolny zwiazek on robil co chcial i ja tez skonczyl sie rozwodem!! nie ma chyba zasdy na to Kobiety byki bardzo dbaja o ognisko rodzinne!! dom jest swietoscia

reklama
Lucyann no teraz to wpadłaś, musimy sie zgadać na gg albo skype, rozbudziłaś we mnie ciekawość tymi jaszczurami orłami itp :) Ja się tam nie znam na literaturze i fachowcach nie licząc nietrafionych horoskopów gazetowych itp, moje opinie poparte są li wyłącznie własnymi obserwacjami. Umawiaj się ze mną szybciutko, bo janioły już odliczają godziny ;)

Hej Góralka

Widziałam że masz termin dzień po mnie.(10 listopada)
Powiedz jak się czujesz i co wogóle czujesz?
A może już urodziłaś...??
U mnie cisza przed burzą...
Bóle krocza są i nawet jakieś zwiększone skurcze ale mała siedzi głęboko i na świat do nas nie chce przyjść....
Podziel się wiesciami...
Buzia;-)

ano nic szczególnego nie czuję, miewam mdłości jak przez całą ciążę, staram się sporo pić więc w ciągu dnia co chwilę siku, ból krocza, szczególnie po lewej stronie towarzyszy mi od wielu miesięcy, hmmm co jeszcze ..........a wiem, przy kaszlnięciu mam wrażenie, że dzieciak uderza główką w moją miednicę alboco, prawie słychać zgrzyt kości, nie da się przy tym nie krzyczeć z bólu, wróciła mi senność, więc przysypiam w ciagu dnia nieraz parę razy, mimo to dobrze sypiam w nocy. A wiem, od wczoraj boli mnie staw kolanowy, prawdę powiedziawszy spodziewałam sie, że kolana wysiadą mi już dawno, dziwię sie, że tak długo się nie odzywały, szczególnie, ze przytyłam 17 kg (a może i więcej). No i obowiązkowo obrzęki stóp i dłoni, z tym, że dłonie baaaaaaaaardzo, czasem nie nadają sie nawet do stukania w klawiaturę. Ale się nagadałam heheh

Góralko!!

U mnie obrzęki dłoni, nie pozwalaja zasnąć a jak już zasnę to budzą mnie mróweczki i sztywne palce....
Jeden palec mam cały czas zdrętwiały...
Lekarka powiedziała że nic na to nie poradzimy. Trzeba się przemęczyć do porodu...
Nic nie mówię o noszeniu obrączki...Już z miesiąc nie noszę bo dawno nie wchodzi na palucha!!
Ja tez śpię w dzień, jakoś zmęczona strasznie jestem a w zasadzie nic nie robię... W nocy śpię jak zabita:)
I też nic sie nie dzieje oprócz bólu krocza i jakiś małych skurczów....
Dawaj Góralka znac jak cosik się zacznie :)
Czekam z niecierpliwością.

Buzia

oka, jeśli zdążę, bo wiesz, ja sobie wykoncypowałam, że zacznę odczuwać cokolwiek przy rozwarciu 5cm, potem szybka akcja, tyle tylko, żebym zdążyła się przekąpać i dojechać do zakopanego. I tej wersji będę sie trzymać hihihih ale tak poważnie, to wyślę smska

reklama
Do góry