reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

jesli chodzi o pary internetowe to moge sie pochwalic ze my tez... taki glupi blysk w oku jak sie zobaczylismy fajnie bylo a na trzeciej randce spytal sie czy urodze mu dzieci..?! glupi czy wiedzial cos wiecej niz ja?? a teraz czekamy na nasza pocieche a jedna wlasnie mam na kolanach i probuje wsadzic mi dlugopis w oko..... a Pola zdradz znaki z zodiaku?:cool2:

reklama
o prosze ! Brawo czyli to jednak powszechne zjawiso.... A wiecie jak czasem ide gdzies na zakupy panie sklepowe pytaja czy mezatka i takie tam (amerykanska ciekawosc) i czasem pytaja czy ja "mail order bride" zona ze stronki internetowej....taka co sie jej przysyla bilecik do stanow , potem zalatwia zielona karte i juz! ale to chyba raczej Rosjanki niz Polki praktykuja takie numery..... kiedys nawet sprawdzalam strony internetowe - 3 polki na krzyz reszta ukrainki i rosjanki.....

Mi też się wydaje że brzuszek mam wysoko a tu tydzień został do terminu....
Pewno wszystko jednego dnia się stanie :ninja2:

No tak jak już naszedł temat związków internetowych to ja swojego męża poznałam także przez internet 4 lata temu:-) I bardzo udana z nas para jak do tej pory:-) i oby tak dalej było, na zawsze:-)

Moniak, pytanie co prawda nie było do mnie, ale pozwolę sobie, bo jestem pani ryby. Jakoś do tej pory nie trafił mi się partner bliźniak, ale po koleżeńsku zawsze miałam dobre kontakty z tym znakiem. "Moje" bliźniaki były wesołe, towarzyskie, uczynne, trochę mało zaradne życiowo, ale te co trafiły na operatywnego partnera tworzyły całkiem udane pary. Uważam, że znaki zodiaku nadają jakiś rys charakterowi, ale ostatecznie i tak decyduje wychowanie (nie tylko to od rodziców).

nie wiem jak Ty, ale ja jestem zupełnym przeciwieństwem horoskopowych ryb, twardo stąpam po ziemi, nie lubię jak mnie ktoś za rękę prowadzi i mówi co mam robić, nie daję sobie wchodzić na głowę, nie miewam zmiennych humorów (za wyjątkiem ciaży hehehe), biorę byka za rogi i cieszę sie życiem

reklama
Goralka Monika a teraz ktos z boku o znakach : pani rybka stapa bardzo twardo po ziemi jest osoba nastawiona na zwyciestwo !! bardzo zaradna zyciowo czesto kobiety interesu potrafia postepowac z facetami wszytkie rybki okrecaja sobie mezczyzn w okol pluszka!! charakterne czesto pokazuja rozki zadziory..
pan blizniak: zazdrosnik zazdrosnik zazdrosnik dwu licowy nawet jak bedzie zaprzeczal czesto jedna buzia w domku jedna dla znajomych... egolek ale czesto bardzo oddany rodzinie jak sie w cos angazuje to calym soba... Monika jak jest z przelomu raka to prosze bardzo jak z poczatku to duzo pracy....czy jeszce jakies pytanie?;-)

Do góry