reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

heheheh nieźle, ja tam pytań nie mam, dobrałam się ze skorpionem i cudnie nam razem, czasem sie tylko zastanawiam, czy te moje dwa skoriopny kąsać się nie będą, ale liczę na ojcowskie zaślepienie i łagodny charakter

reklama
notabene pierwszy raz się spotykam z taką charakterystyką ryb, zawsze określają ten znak jako niezdecydowane mameje, niezdolne do podjecia samodzielnej konkretnej decyzji, uwieszone na innych i do tego kapryśne

Hej Megusek

Wysłałam Ci dane na gg.
Dzisiaj byłam u lekarza...Powiedziała że małej się nie śpieszy i że pewnie w terminie nie urodzę....Pocieszyła mnie :((
Szyjka długa, mała daleko, skurczy brak,brzuch wysoko....
Wróciłam do domu smutna, no cóż trzeba się pogodzic z matka naturą....
Przed chwilką wyszłam z toalety i chyba się powoli zaczyna......:))
Może to czop może to już......!!!
Trzymajcie kciuki

moze ktos mi scharakteryzuje zwiazek skorpion byk:-) ja byk on skorpion:cool2: goralka nie bedzie zle ja mam dwa skorpioniki meza i corcie a teraz i synek skorpion;-) ciekawe jak beda trzy co sie bedzie dzialo:happy: a tak na marginesie corka z tata doskonale sie rozumieja i jest jego oczkiem w glowie choc z obserwacji wiem ze czasem sie niezle drocza i widze miedzy nimi podobienstwa charakterow :-D ciekawe jak bedzie jak paulinka bedzie dorastac i przechodzic bunt mlodzienczy:dry:

Ewa dzięki, fajnie, że się dobrze rozumieją, nie martw sie buntami młodzieńczymi, może sie okazać, że będą trzymać sztamę z ojcem, nie każdy przechodzi bolesne dojrzewanie :) Dobrze, że sie odezwałaś.

Facet skorpion jest niesamowity w lozku seks zawsze i wszedzie on tym sie napawa i napewno jest dobrym kochankiem procz tego to jak juz sie zakocha to jest wierny skorpionow sa trzy typy :orzel,jaszczurka ,motyl ale to juz glebsza filozofia na forum brak miejsca na skorpionowe dywagacje Ale Ewa jak jestes prawdziwym byczkiem jak ja to dasz rade i napewno bedziesz dumna ze swoich skorpionikow i to juz calej bandy!! Goralka ten rys charakterologiczny jest z Leszka Weresa znanaego z trafnych opinii o ludziach -niezly jest kiedys bylam na spotkaniu z nim zaklinacz oczu nie patrzec dluzej niz sekunda....:dry: :cool2:

mam wrazenie ze brzuch juz mam na kolanach ;-)
dziewczyny to juz ostatnie podrygi wiec chwalcie sie brzuchami a co tam:-D mi niestety niezle rozstepy wyszly ale trudno jakos to przeboleje:-p

mam nadzieje ze z tym zakochaniem to juz na cale zycie :cool2: bo podobno byki zako****a sie na zaboj i bardzo pielegnuja to uczucie:happy: ale ze mnie samochwala;-)

reklama
Do góry