reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

a czy te moje mleczarnie jeszcze sie napelnia zwiekszajac objetosc? bo nie wiem czy staniki juz moge kupowac. Smieszne bo moj chlop totalnie nie zwraca uwagi na piersi "fajne sa" mowi i mam w nosie- on za malymi dupciami sie rozglada....no coz jak nie urok to sr...ka

reklama
Monika tylko pozazdroscic figurki a tasma moze okazac sie zbedna jka bedziesz latac miedzy Mala Mezem a praca szybko wrocisz do formuy......:-) :laugh2: Niestey zdjecie szkodanika nie wyrazne bo nawet w trybie sport wyszlo rozmazane!!!! Ewa ekstra fotki a Paula zawsze kolo ciebie... dobrze dziewczyna ma

to ja tez sie pochwale wygladam okropnie ale to byl ten dzien ze skurczami:tak:

dziewczyny a wy macie swietne brzucholki piekne!!!!!!

No Lucy cyce masz ze hej!! Ja przedciazowe staniki schowalam i ostalo mi sie ze 3 co je na zmiane nosze :-(
Ewa no chalupa niezla!!
Maja (a Ty czemu nie na porodowce?) bardzo zgrabiutki :-)

Moze i ja powinnam sie pokazac... moze jutro ;-)

wczoraj z przyjaciolka smialysmy sie ze moze blizniaki mi sie szykuja tylko jeden gdzies sie schowal;-) :-D szkoda ze nie widzialyscie miny mojego m niezle sie przerazil;-) :laugh2: jeszcze poparlysmy to przykladem ze jakiejs pani wlasnie tak sie blizniak schowal:-D
paulinka ze mna jest tylko jak taty nie ma w poblizu bo jest typowa coreczka tatusia jak wraca z pracy to tylko z nim caly czas:tak:

teraz mój brzuchol...

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    458,6 KB · Wyświetleń: 78
  • brzuch2.jpg
    brzuch2.jpg
    294,1 KB · Wyświetleń: 62
no to się dziewczyny w końcu rozkręciły z brzuszkami i dobrze bo nie długo bedziemy sie cieszyć ich widokiem :tak:

to ja nie bedę gorsza..

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    218,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 2.jpg
    2.jpg
    267,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
dziewczyny brzuszki cuuuudne i taaakie duuze- oj ale juz niedługo...:tak:
a ty dorotak juz na porodówke...hihi..trzymamy za was bardzo mozno kciuki...mama i sara:happy:

Do góry